Titeket piszkáltak ennyire nagy marhasággal? Vagy ott nem is élnek, ahol nem posztolnak FBn mindent?
Nektek nincs életetek? Soha nem tudni mi történik nálatok... Nem vagyok FBnek élő. Ha olyan esemény van teszek fel egy képet magunkról(egy kettőt), de szerinten nem oda tartozik az életünk. Több száz kép van, amit fel lehetne tenni, de nem hiszem érdekli az ismerősöket épp melyik gyerek mit lökötködik, hol járunk...
Cikkeket se osztogatok, se egyéb dolgokat.
Ti futottatok bele ilyenbe? Túl kevés posztolás(a másik oldalt már vesézték párszor)!
Köszi a válaszokat.
Az ismerős kb mindent megoszt amit csak lehet. Percre pontosan tudod mit csinál épp.(kép, hangulat, helyszín) De ha nem az életét, akkor idezeteket képeket...
Na én erre lusta vagyok.
Igaz még nincs se tartós kapcsolata se csemete, lehet kompenzál, meg mindenki mindent oda töltöget fel magáról.(vajon neki milyen kisgyerekes ismerősei vannak?)
/Tettem fel nyaralós képeket, és akkor írt rám, hogy jé ti nem csak a négy fal között éltek/
Fura felfogás, meglepet. Ellenkezőről hallotam már, hogy túl sok kép videó stb a gyerekekről miazmákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!