Titeket piszkáltak ennyire nagy marhasággal? Vagy ott nem is élnek, ahol nem posztolnak FBn mindent?
Nektek nincs életetek? Soha nem tudni mi történik nálatok... Nem vagyok FBnek élő. Ha olyan esemény van teszek fel egy képet magunkról(egy kettőt), de szerinten nem oda tartozik az életünk. Több száz kép van, amit fel lehetne tenni, de nem hiszem érdekli az ismerősöket épp melyik gyerek mit lökötködik, hol járunk...
Cikkeket se osztogatok, se egyéb dolgokat.
Ti futottatok bele ilyenbe? Túl kevés posztolás(a másik oldalt már vesézték párszor)!
ha nincs FB-d nem is létezel ?
:DDDD
én ezt kapom meg mindig
kit érdekel
am egy esett...
már nem tudodm hol volt az eset de a csaj folyamatosan posztolt a gyerekekről képet infót amit lt egy anya oszt meg a gyerekeiről az ismerősei között
ez ment évek óta
az egyik ismeröse kérdezett rá h hogyan lehet h a gyerekeknek is van FB-je???
akkor volta a két lány 10 és 12 éves
az anya teljesen kiakadt mert h ö nem tett ilyet és nem is pártolja a dolgot
a saját profiljából és a férjéjéből nem is volt látható a gyerekek állprofilja
de az ismerőséből igen
az anya a FB-központhoz fordult h töröljék a profilokat
amik teljesen feltöltött profilok voltak az anya lapján lévő képekkel és infókkal
1év huzavona után sem törölte a FB a gyerekek profilját mert h napi szinten van belépés róla
kiderült h egy pedofil csinálta ezeket h becserkésszen velük pár kislányt
remélem tanulságos ajánlom meséld el az ismerőseidnek is ...
Én is évi 2-3 képet rakok ki, posztolni soha nem posztolok.
Senki nem szólt még emiatt.
Szoktam posztolni, de nem a gyerekről. De pl. bejelentkezünk helyekre vagy megosztok egy-egy gazdasági cikket (ez a szakmám). A facebook erre is való, de mindenki arra használja, amire akarja. Van, aki csak csetel ott (pl. anyukám a nyugatra szakadt volt osztálytársaival), mások csak képeket osztanak meg, van, aki cikkeket, van, aki nyaralást, vagy bejelentkezik.
Szerintem azt sem szabad elítélni, aki sokat és azt sem, aki keveset posztol, szabad joguk mindkét emberről leiratkozni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!