Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik facebook-on évekig mindig csak vigyorgos szelfiket
posztolnak a párjukkal, azok tényleg ennyire boldogok?
Figyelt kérdés
Egy ismerős pár pl. évek ota mindig nagyon happy képeket raknak ki, ezerwattos nevetés mindkét fél részéről, szinte ugyanazok a fotok, csak más környezetben. Közben meg tudom az egyik féltől, hogy vannak veszekedések. Ezek a párok tényleg ennyire boldogok évek után is vagy a szelfinek szol minden ? Azt nem értem, miért nincsenek különböző hangulatu képek és hogy lehet mindkettőnek ennyire szuper hangulata mindig.Miért vigyorognak mindig mindketten, mint a vadalma. Nem zavar, csak egy idő után feltűnt, hogy kicsit "sok". Nem tudom elképzelni, hogy többéves együttélés alatt is mindig szuper a hangulat és mindig nagyon jol szorakoznak, mindig van közös érdekes téma egy-egy kép készitésekor, amikot megörökitik a programjaikat. Világos, hogy az emberek pozitiv dolgokat raknak ki , nem azt, amikor rossz napjuk van. De nekem ez kicsit megjátszottnak tűnik már.De nincs pl. romantikus vagy csak mosolygos, bensőséges pillanat, mindig csak a nevetős, hudevidámak vagyunk mi. Ismertek ilyeneket , akik sokat posztolnak és minden mindig nagyon happynak tűnik a fotokon ? A valoságban is ez van ?
Az, hogy néha veszekednek, még nem jelenti, hogy amúgy ne lennének általában vidámak és boldogok együtt.
2016. jan. 15. 07:24
2/11 A kérdező kommentje:
én is tudom. csak vannak párok, akik évek ota tök ugyanabban a vigyorban és pozban kattintanak és azon filoztam többek között, hogy miért nincs semmi változatásság még az arcjátékban sem..
2016. jan. 15. 07:27
3/11 A kérdező kommentje:
másrészt teljesen más benyomásom lenne a kapcsolatukrol ,ha nm tudnám az egyik fél által ,hogy vannak problémáik és nem olyan felhőtlen a kapcsolat
2016. jan. 15. 07:28
4/11 anonim válasza:
Nem tudom hogy vagy, de nyilvánosság számára én csak mosolygós esetleg viccesen grimaszolós képeket mutatok meg. A rosszul sikerült, morcos lesifotók mennek a merevlemez mélyére, de lehet instant törlést szenvednek.
De pl párom minden képen ugyanúgy vigyorog. De tényleg halál ugyanúgy. Néha én már ettől nevetek a képen. Szóval ha látják kint a képeinket, akkor tényleg úgy tűnik mintha minden nagyon happy lenne. De mint minden pár néha összezördülünk, néha vannak morcos időszakok, de azért vagyunk évek óta együtt a "happyben", mert megoldjuk ezeket a problémákat. És képeket nem a morcos időszakban készítünk.
2016. jan. 15. 08:14
5/11 anonim válasza:
Egyrészt: nekem is van olyan ismerősöm, aki sorra lövi a csücsörítős, csöcskidobós szelfiket, mindegyiken ugyanúgy néz ki, legfeljebb a háttér változik. Vagy minden képen pont ugyanabban a pózban áll.
Másrészt nekem is van ilyen ismerősöm, ahol a fb. hírfolyam eldugul a sok közös képtől, mindegyik alá oldalakon át írják, hogy én szeretlek jobban, nem én szeretlek jobban, jajj de szép vagy, te is, blablabla. Közben meg a pasi már egyszer-kétszer kivágta a csajt, mert félrelépett, a csaj meg addig van vele, amíg nem találja meg az utódját, de már rég nem szereti.
Az mindig gyanús, mikor valaki ennyire be akarja bizonyítani a külvilágnak, hogy ők mennyire szerelmesek.
2016. jan. 15. 08:16
6/11 A kérdező kommentje:
egy szoval sem mondtam, hogy a veszekedésről, tányértörésről , morcosságrol kellene képeket feltölteni. csak azt nme értem, miért mindig ugyanaz a teliszájjal vigyorgás, mindkét fél részéről, hogy látom mindkettőnek a 32 fogát. olyan beállitott műmájer szokásnak tűnik egy idő után, pláne évek után. mielőtt rákérdeznél, nem vagyok se irigy, se rosszindulatu, csak nem értem. pont azért tűnnek ezek fel egy idő után, mert egyformák..szerintem ha spontán lenne a dolog, lenne sokféle variácio a mosolygásra, a jo hangulat megjelenitésére.
2016. jan. 15. 08:17
7/11 anonim válasza:
Lehet részben igazad van, de attól még rosszul vagyok tőled...
2016. jan. 15. 10:10
8/11 anonim válasza:
Nekem is ezt látják a képeimen. Ez a legelőnyösebb fotó arcom. Próbáltam már visszafogottan mosolyogni, úgy nézek ki, mint, aki citromba harapott. Nyilván, ha már eljutok oda, hogy megosztok képet, olyat osztok meg, amin jól nézek ki és én magamat ezeken a képeken szeretem. Valószínűleg az ismerőseid is így vannak ezzel. Tudod te is, hogy nincs tökéletes kapcsolat, de ahogy írtad nyilván a bőgős, tányértörős képeket nem osztja meg senki. A közösségi oldalakat ma így használják. Sok embernek kell még megtanulnia, hogy ne ez alapján akarja megítélni a másikat.
2016. jan. 15. 10:12
9/11 anonim válasza:
Én is megfigyeltem már ,azok a párok ahol oldalakon keresztül megy az ömlengés, tele nagyon idill képekkel, aldolokon keresztül megy a szeretlek, nem én szeretlek jobban..ott legtöbbször baj van..hamis képmutatás az egész.
De mellesleg mi egészen a gyerek születéséig, (9év) egyszer sem veszekedtünk, és az eljegyzésig egy közös képünk sem volt kint az oldalon, sőt még a kapcsolatban sem volt bejelölve...
2016. jan. 15. 12:11
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen jelenti azt, hogy boldogok, mert több olyan barátnőm is volt, akikről tudtam, hogy nagyon gázos a kapcsolatunk, rosszban vannak sokszor a barátjukkal, nem boldogok a kapcsolatban, mégis mindig vigyorgós képeket raktak ki, mert ezt a látszatot akarták kelteni. Viszont sok olyat is ismerek, köztük vagyok én és a barátom, hogy tényleg jó és boldog a kapcsolatunk. Nálunk is, a képek, amelyeket kiteszünk, azok őszinték. Szóval szerintem bármelyik lehet. De az is igaz, hogy az, hogy vannak veszekedések, nem azt jelenti, hogy rossz a kapcsolat, mert még a legjobb kapcsolatban is vannak veszekedések. Csak más az, hogy hogy zajlik és hogy meg tudjátok-e oldani. De ez már más kérdés... Bár amit leírtál, hogy mindig minden kép ugyanolyan, az azt sejteti, hogy csak bellított képek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!