Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik facebook-on évekig mindig csak vigyorgos szelfiket posztolnak a párjukkal, azok tényleg ennyire boldogok?
Figyelt kérdés
Egy ismerős pár pl. évek ota mindig nagyon happy képeket raknak ki, ezerwattos nevetés mindkét fél részéről, szinte ugyanazok a fotok, csak más környezetben. Közben meg tudom az egyik féltől, hogy vannak veszekedések. Ezek a párok tényleg ennyire boldogok évek után is vagy a szelfinek szol minden ? Azt nem értem, miért nincsenek különböző hangulatu képek és hogy lehet mindkettőnek ennyire szuper hangulata mindig.Miért vigyorognak mindig mindketten, mint a vadalma. Nem zavar, csak egy idő után feltűnt, hogy kicsit "sok". Nem tudom elképzelni, hogy többéves együttélés alatt is mindig szuper a hangulat és mindig nagyon jol szorakoznak, mindig van közös érdekes téma egy-egy kép készitésekor, amikot megörökitik a programjaikat. Világos, hogy az emberek pozitiv dolgokat raknak ki , nem azt, amikor rossz napjuk van. De nekem ez kicsit megjátszottnak tűnik már.De nincs pl. romantikus vagy csak mosolygos, bensőséges pillanat, mindig csak a nevetős, hudevidámak vagyunk mi. Ismertek ilyeneket , akik sokat posztolnak és minden mindig nagyon happynak tűnik a fotokon ? A valoságban is ez van ?2016. jan. 15. 03:21
11/11 Titusztitusz válasza:
Láttam már néhány ismerősnek a face lapját az idők folyamán, (Mondjuk mindezt úgy, hogy én nem vagyok jelen adatlappal azon a visszataszítóan primitív portálon...)éshát az a meglátásom a kérdező kérdéséröl, hogy szerény meglátásom szerint gyakorlatilag 100%-ban fordítva van a dolog...Azaz, minnél több "vigyorgó, boldogságot sugárzó fotó" van fenn valakiröl a facén, annál biztosabb az, hogy a VALÓSÁGBAN pont fordítva van a dolog...Ez a jelenség olyankor a legszembetünőbb, ha az ember ISMERI jól mondjuk a "meseszép áloméletet" sugárzó adatlapok tulajdonosainak a VALÓDI ÉLETÉT is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!