Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan párt, akik (vagy egyikőjük) sok közös képet posztolnak, de a valóságban nem olyan jó a kapcsolatuk?
Miért jó ez? Vannak ilyen barátnőim, de nem tudtak értelmes választ adni a kérdésre...
29/N
Igen, ismertem. De szakítottak is (mily meglepő). És tényleg... mások véleménye számít olyankor, nem az hogy egy közös boldog pillanatot megosztunk barátainkkal
20F
Szinte csak olyanoknál vannak kint ilyen képek akik igazából szar kapcsolatban vannak.
Akiknél tudom hogy tényleg jó a kapcsolat azok érdekes módon nem posztolnak naponta ölelkezős, csókolózós képet. Na de mindegy is én az ilyeneken már csak röhögni tudok.
Az én ismerőseim nem csókolózós képeket raknak ki, szimplán csak közöset hogy ők épp itt meg itt vannak. És azt látom, hogy inkább a lányok nyomulnak mindenhol, és bizonyítanak valamit ami nincs.
Erőltetett és nem értem miért nem a kapcsolatba fektetik azt az energiát amit inkább a látszatba. A srácok Facebookja persze tök üres. Nem érzik, hogy szánalmas a nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!