Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 22 évesen találok párt?
"Nem vagyok kapcsolat függő"
Ha ilyen kérdéseket írsz ki ide, mert emiatt aggódsz akkor de, pont az vagy.
Na most vele élsz vagy sem, vagy elhagytad az elmúlt negyed órában?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Azért azt megkérdezném tőled kérdező, hogy miért nem voltatok felelősség teljesebbek a pároddal mikor a 2 gyereket bevállaltátok?? Miért kellett rögtön 20on éves korod elején szülnöd kettőt? Meg, egyáltalán, miért kellett elhagynod a párodat? Ép eszű ember csak akkor alapít családot valakivel, ha nagyon sok évig együtt voltak, és mindegyik úgy érzi, hogy felnőtt a feladathoz.
Nem akarlak el keseríteni, de pl. az én barátomnak (most 32 éves) volt 2 exe, akiknek gyerekük volt. Tudni kell a barátomról, hogy nagyon értelmes, intelligens, okos, olyan igazi határozott férfias férfi típus. És vele beszélgettem, hogy milyen volt az hogy gyerekük volt az exeknek. És erre azt mondta a párom, hogy különösebb baja nem volt vele, mármint a kapcsolatát nem zavarták, csak hát egy férfiban ösztönösen benne van hogy az nem az övé, és ez miatt nem is lehet úgy tekinteni a gyerekre meg viselkedni vele, mint ha tényleg amolyan "apapótlék" lenne.
Amúgy gratulálok, hogy majd a 2 gyerekkel is ki fogsz cseszni.... párom egyik exe 1-2 évente újabb fasziról fasziról költözik a gyerekkel.... a gyereke meg teljesen ki van lelkileg. Úgy hogy szépen vállon veregetheted magadat a tükörben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!