A lányok általában magasabbra nőnek mint az anyukájuk?
A családomban minden nő magasnak számított a saját generációjában, és mindenki lehagyta a saját anyukáját. Nagymamám 168 centi volt, anyukám 172, a nővérem és én pedig 176 és 180.
Most babát tervezünk a párommal, aki mellesleg szintén magas, 185 cm :), és elgondolkoztam rajta, vajon ha lányom lesz, milyen magas lesz. Szerintetek túl fog nőni engem? :)
Igen.
Dédmamám 170cm volt, nagymamám 180cm, anyukám 193cm, a kishugim 2 méter 18 centi, a kislánya pedig közel 2 és fél méter. Úgy ám...
Nagymamám alacsonyabb mint anyukám. Anyukám pedig magasabb mint én.
Persze nem azt kell nézni hogy most de ez most is igaz.
Mert ugye amikor már öregszik az ember akkor összemegy.
Hanem átlag életkorban is ez így volt.
Tehát nem igaz, hogy az anyja lánya magasabb mint az anyja.
Szerintem itt számít az is hogy mekkora az apja...
Anyukámnak az apukája magas volt de az anyukája alacsony, és anyukám inkább apukájára ütött növésben.
Én nem tudom kire ütöttem de növésben nem anyukámra mert ő kb. 170 cm és én pedig 162 cm vagyok. Tehát nem vagyok nála magasabb.
Nekem most lányom lesz egyébként és szerintem nem lesz magas mivel én se vagyok magas meg a férjem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!