Mixy19 kérdése:
Tudnátok nekem segiten. Egy hete késik a mensim általában mindig időben jön meg de a gold lily spirált használom terhes lehetek?
Figyelt kérdés
nem tudom mi lehet nem érzem azt sem hogy terhes lennék de azt sem hogy meg fog jönni :/ van egy 1-éves kislányom és még nem terveztem babát.... Valakinek tapasztalat?2015. nov. 4. 11:03
1/6 anonim válasza:
Ugyanez a spirál volt nekem is, és bizony terhes lettem. Csinálj tesztet.
2/6 A kérdező kommentje:
ez most komoly?? :O és kicsit valamikor görcsöltél??
2015. nov. 4. 11:12
3/6 A kérdező kommentje:
csak pár ismerösöm is ezt használja van aki már 12-éve és egyszer sem lett terhes. ak pont én?? szerintem tesztelni még korai
2015. nov. 4. 11:18
4/6 anonim válasza:
Ha kimaradt a menstruációd, tesztelhetsz.
Amúgy nem ritka spirál mellett, anyósom két éve volt abortuszon (47évesen).
Szintén spirál.
5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Én görcsöltem és barnáztam, de rendesen nem jött meg, és ez fura volt hiszen spirál mellett nekem extra mennyiségű vérzésem volt... hát gyorsan teszteltem egyet és poui lett. 2 éves nagyfiu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!