Egy hetem van a babáig: ) És nem tudjuk, mi legyen a neve. Fiúban, lányban is kéne gondolkodni, mert meglepinek akarjuk: ) Ötleteket szívesen fogadnék. Szerintetek? 19/L
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 16:43
3/30 A kérdező kommentje:
Lány nevekkel nem vagyok teljesen kibékülve...egy sincs szinte ami tetszene:( Viszont ez a Míra, nem is rossz:)
Tóth Míra? Aranyos:):)
2010. ápr. 19. 16:50
5/30 anonim válasza:
Első vagyok, akkor szerintem fiad lesz.:) Majd írd meg kérlek!
6/30 A kérdező kommentje:
Jobban szeretnék én is fiút...:) Hát nemsokára kiderül...már nagyon várom...fiúban sok név tetszik...Robi, Attila...akkor bajban lennék, ha nem tudnék választani:)
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 19. 16:55
7/30 anonim válasza:
Kislány: Emma (mi így hívjuk), Rebeka, Eszter
Kisfiú: Péter, Bence, Soma
8/30 anonim válasza:
Kibírtátok h nem néztétek meg mije van? :)
Nekem is a Milán tetszik:) Én fiam is az:)Lánynevet nem tudnék:)
Talán Eszter vagy Réka :)
9/30 A kérdező kommentje:
Ki:)
Én nem akartam tudni...az olyan nagy meglepi, hogy kibújik, és akkor mondják, hogy kisfiú, vagy kislány:)
A barátom akarta tudni, de ha én nem, ő sem:)
Köszönöm a válaszokat, a Milán tényleg rossz...
2010. ápr. 19. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!