Valaki mesélje el nekem, hogy miért kell egymásra licitálni minden aukciós oldalon napokkal a vége előtt, miért csináljátok anyukák?
Én az eladó szempontjából nézem a dolgokat, azért bosszantana, ha felrakom az árút, hogy licitáljanak és az utolsó pillanatban rácsapnak mondjuk 3-an és elviszik minimális összegért...
0-ról indítottam múltkor a franciaágyunkat és szépen lettünk volna, ha az utolsó pillanatban elviszi vmi olcsójános 10 ft-ért... de nem licitáltatok magamnak, de van ismerősöm, aki megkért, hogy licitáljak az övére.
nem normális emberek vannak az biztos. hihetetlen, hogy egyes dolgokra mennyit kifizetnek. ráadásul ha rászámítja a postát akkor már újat is kapott volna!
Én pl ha kinézek valamit a fiamnak, és eldöntőm, hogy postát beleszámítva meddig megyek el licitbe. de ha rám licitálnak a megadott keretig, akkor hagyom vigye.
köszi csajok, megnyugodtam, hogy ez nem csak engem idegesít, és nem csak ruháknál, hanem angyobb összegű dolgoknál (babakocsi) csinálják főleg. a múltkor is azt csináltam, hoyg megnéztem ki licitálgat rá folyton és hát egy olyan vevő volt, akit minő véletleg csak az a bizonyos eladó értékelt eddig, egyből írtam neki, hogy meddig szeretne elmenni a saját magára licitálásban, inkább adjon meg minimálárat vagy villámárat, erre többet nem licitált magára, nem is ment el sokért a kocsi:-)
És szerintem aki sokért veszi meg az pont magától veszi meg, nem baj legalább fizetheti a jutalékokat :-)
nektek nincs még valami bevált módszeretek?
Én is nyomtam már barátnőmnek egy felsőt,nagyon jól nézett ki,jó áron hirdette mégsem licitált senki.Mondta,hogy licitáljak már egyet,hátha beindulnak rá:D Ennyi volt:)
Engem múltkor nagyon felidegesített valaki:)Volt egy édes kiscipő,márkás igazi bőr,itthon még nem lehet kapni(külföldön 30+),jártunk licit vége előtt 20 perccel, akkor volt a cipő ára 200ft,erre valami ö.k.ö.r.m.a.r.h.a
fogta és fellicitált 2000-re...mégjó,hogy 2500 volt a max ár így én nyertem meg:)
Múltkor akartam vinni egy ilyen textil gombát barátnőm kislányának( megegyeztünk,hogy használtat viszünk,úgyse nézi még a baba,meg mi sem,többet ér ez) és nyerésre álltam, 10 mp volt,nem viccelek, 10 mp ,előtte 3 napig senki nem licitált,előtte 10mp-el valaki rámnyomott.Q-va anyáztam neki párszor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!