Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek mivalt be hizasra?

Nektek mivalt be hizasra?

Figyelt kérdés
40kg alatt vagyok!😕17.en lesz a fiam 15honapos cicizik meg egyszeruen semmitol nemtudok hizni igaz etvagyam sincs ez ellen nemtudnatok valamit?
2016. aug. 11. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
B-vitamin, olyan multivitamin, amiben sok van.
2016. aug. 11. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
23%
Milyen magas vagy. Először is azonnal hagyd abba a szoptatást. A gyereknek nincs rá szüksége, neked meg pláne.
2016. aug. 11. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Sportolj!
2016. aug. 11. 11:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, ezzel egyetértek.
2016. aug. 11. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Jah, a szoptatás abbahagyása pl bevált. Szerintem 40 kg alatt már a testi egészségedet veszélyezteti a szoptatás. Amúgy van pl a lifetiltnek is hízóprogramja, vagy a kalóriabázis appokat is be lehet állítani hízásra, és akkor követheted a kalóriákat, és látod, hogy ho csúszik meg.
2016. aug. 11. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Béres csepp nekem nagy étvágyat csinált. A multivitaminok nekem pont nem de sokaknak meg igen.
2016. aug. 11. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:
38%
Azzal értek egyet, hogy hagyja abba a szoptatást, csak közben írtak. Le lehet engem is pontozni, de 15 hónapos gyereknek nincs erre szüksége, főleg úgy hogy az anyját fogyasztja el lassan. Ész nélkül nem kell szoptatni, amire szüksége volt, rég megkapta.
2016. aug. 11. 12:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a kismamavitaminok mindig jó étvágyat csinálnak, és a szoptatás alatt is szükséged van a vitaminokra. Ha eddig nem szedted, kezdd el.

Egyébként én azt mondom, abszolút alkati kérdés, hogy ki fogy és ki hízik a szoptatás alatt. Én akkor is híztam, ha csak vizet ittam.

Nálad is az fog beválni, ami nálam: tudatos étkezés.

Ha csak egy szendvicset eszel, akkor rakj bele plusz sajtot, tojást, használhatsz szalonnát sonka helyett.

A leveseket is eheted feldúsítva, több tésztával, esetleg kenyérrel, vagy reszelhetsz bele sajtot, ha az íz összepasszol.

Neked lehet simán olyat is csinálni, hogy amíg szopizik a baba, addig odakészítesz magadnak egy nagy pohár tejet víz helyett. Vagy elnassolsz egy-két szelet csokit is.

Tudatosan válasz magasabb tápanyag és kalória tartalmú kajákat, de ez nem jelenti azt, hogy egészségtelenül kell táplálkozni! :)

Egy kis mozgás is segíthet, mert jobb étvágyad is lehet, és az izomtöbblet is plusz súly. Ráadásul mennyivel esztétikusabb, mint a plusz zsír. :)

2016. aug. 11. 12:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Testtömegindexedhez tartozik egy tápanyagbevitel, szoptatáskor +500kalóriával több kell. Ha ez nincs meg, fogysz.

Étvágytalanság lehet az alultápláltságtól, kis roborálás után az is megjöhet.

Ha nagyon nem találsz neten infókat, a korházi dietetikus ingyen kell, hogy fogadjon. Nekem segitett anno

2016. aug. 11. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!