Összeköltözés után mennyi idővel vállaltatok gyereket? Kort is irjatok.
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 21:16
12/25 anonim válasza:
8 év után költöztünk össze (5 év egyetem, 1 külföldi ösztöndíj, majd váltott munkanélküliség után, amikor nekem is lett újra normális állásom), 2 hónap múlva eljegyzés, majd rá 4 hónappal kezdtünk próbálkozni, akkor voltam fél éve az új munkahelyen. Gondoltuk eltart egy darabig, erre elsőre sikerült.
13/25 anonim válasza:
1,5 év után költöztünk össze 2011 nyarán (diploma miatt kellett eddig várni, más városban tanultam). Az összeköltözés után 2,5 évvel volt az esküvőnk 2013 decemberben, 10 hónapra rá lettem terhes a kislányunkkal (2014 október). Tavaly júliusban született, én 27 voltam akkor, férjem majdnem 26.
14/25 anonim válasza:
Én 20, a párom 22 volt, mikor összeköltöztünk, 1,5 év együttlét után. Ő akkor kezdett el dolgozni, én még egyetemre jártam. Rá 3 évre született a gyermekünk.
15/25 anonim válasza:
29 évesek voltunk, mikor jó pár hónap egymás kerülgetése után összejöttünk. Gyakorlatilag első este óta együtt alszunk (nem, nem feküdtünk le rögtön,csak imádtuk egymás közelségét), erre egy évre lettem terhes, ennek 8 éve. Azóta vettünk egy közös lakást. Még mindig ugyanúgy bújunk és szeretjük egymást és a kisfiunk a mindenünk :)
16/25 anonim válasza:
4 év után költöztünk össze, még 6 év múlva lett gyerekünk, és még ezután házasodtunk össze! :)
17/25 anonim válasza:
A mi tortenetunk kicsit extrem,Mi elso randi utan osszekoltoztunk es 6honap utan lettem terhes.((:
19/25 anonim válasza:
1 hónapig skype-oltunk, külföldön dolgozott, régóta ismertük egymást. 3 hét múlva összeköltöztünk, 1,5 év múlva kezdtünk próbálkozni, 2. hónapban jött össze. Ő 30 volt, én 32. Ez 3 éve volt, 1 hónap múlva születik a 2. lánykánk.
20/25 anonim válasza:
3 hónap után terhes lettem, ténylegesen az ezt követő hónapban költöztünk össze, de előtte is szinte mindig ott volt. 28 leszek, ő 24.
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!