Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi az a kereset, amire nyugodt...

Mi az a kereset, amire nyugodt szívvel vállaltátok a második babát?

Figyelt kérdés
Extrák pl. hitel diákhitel nélkül értem :-)
2015. nov. 25. 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
300-350 ezerert mar nagyon nyugodt szivvel ,de kevesebbol is lehet csak hat az nem olyan
2015. nov. 25. 10:29
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Mi nem vállalunk (nem elsősorban anyagiak miatt), de mi olyan 500.000 nettó alatt nem vállalnánk. Természetesen ez alatt is lehet simán, de a mi életstílusunk (amiből nyilván nem szeretnénk lejjebb adni) fenntartásához ennyi kellene.
2015. nov. 25. 10:42
 3/9 Gábor_81 válasza:
100%
Ezt az idióta kérdést... Kérdezd meg Szabolcsban, aztán a Rózsa dombon, szerintem eltérnek majd a vélemények... Van akinek az 500 nettó egy félévi keresete és három gyereket nevel belőle, másoknak egy héten elfogy ennyi...
2015. nov. 25. 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodt szívvel? 500 ezer forintból nagyon nyugodt szívvel vállalnék ha ezen múlna. 350-400 ezer között keresünk, majd meglátjuk, így sem zárom ki. Kényelmesen élünk 3-an és tudunk félretenni is de még nem tudom hogy alakul kisgyerekkel, babám van. És nem csak anyagi okok miatt van a bizonytalanság. Ha nagyon szeretnénk, biztos kijönnénk úgy is.
2015. nov. 25. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Amikor a második gyerek után újra dolgozni fogok, kb 280E lesz a bevételünk.
2015. nov. 25. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
ha ketten 300 ezer Ft-ból élnénk (hitel nélkül) akkor már bevállalnám.
2015. nov. 25. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Kb. a 1,5-2x-ese annak, ami fedezné az összes költségünket, hogy tudjunk félretenni. Ez viszont tényleg attól függ, hol lakunk. A mi igényeink: természetközelben lakjunk, minden 10 éven felüli gyereknek jusson saját szoba, szülőknek külön hálószoba, évente legalább 2x egy hétre el tudjunk menni nyaralni (akár belföld, akár külföld).
2015. nov. 25. 13:26
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
Most 6 hetes a második fiunk. Összbevétel kb. 450 ezer forint. Nincs hitel. Jól élünk, tudunk félre is tenni vmennyit.
2015. nov. 25. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:
53%

Tényleg hülye kérdés. 800nettóra vállaltuk, meg harmad is beleférne, ha ez így is maradna. kettőt válaltunk és egyből nagyobb lakás is kellett, ahhoz meg a lakáshitel és az én kiesett keresetem kapásból lenyomta ezt a bevételt. És még nem kell senkit taníttatni pl.

Nyugodt szívvel 100-150ezer/fő a minimum szerintem. Ebbe belefér az autó fenntartása napi használatnál, a rezsi és egy kis takarékosság. Talán beleférnek az exra képzések is az államilag ingyenes mellé a gyerekeknek és az egyetemük már nem fog beleférni. Szóval lehet vállalni 5-öt is havi 200-ra is, de fel is kell nevelni, na az a nem mindegy ezt ki hogyan képzeli el.

2015. nov. 25. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!