Mik azok a feltételek, amelyek meglétével nyugodt szívvel vállalhat egy pár három gyermeket?
A saját véleményetekre vagyok kíváncsi. Kb. mennyi bevétel/hó, mekkora ingatlan, milyen életvitel és stb. ami még eszetekbe jut.
Köszönöm!
Szerintem nem árt, ha van ház és nem albérlet, mert manapság háron gyerekkel albérletet találni az mission impossible szinte vagy, ha igen, akkor horror áron. Szerintem alsó hangon kell 400 ezer bevétel, de ebből nincs dőzsi.
Nálunk most születik a harmadik. 450 ezer lesz a bevételünk, de 150 hitel plusz rezsi, plusz 50 tankolás. 130 m2-es két szintes családi házunk van. Ha a kicsi két éves lesz mindenképp dolgoznom kell, mert ez a pénz is kevés lesz három gyerekre, nem, majd, ha csak gyest kapok.
Amúgy relatív a kérdés. Meg kellene kérdezni a szegénytelepen élő kisebbséget is, hogy ők vajon mire vállallnak 5-8 gyereket!
saját ház
indkettőnek 200 netton felüli fizu
2 kocsi
gazdag rokonok
egyéb feltételekkel is vállalhatnak, csak a kérdés a nyugodt szívvel való vállalásra vonatkozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!