Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hosszúhétvége úgy, hogy egy 9...

Hosszúhétvége úgy, hogy egy 9 éves és egy 7 hónapos is jól érezze magát?

Figyelt kérdés
Ősszel szeretnénk elmenni valami fürdős helyre három napra, két éjszakára a gyerekekkel. Igazából még sosem voltunk együtt ilyen helyen. Valami wellness-féle szálloda kéne nekünk (Baranyában), de nem tudom, mennyire lehet ezt két gyerekkel, pláne ekkora korkülönbséggel jól kivitelezni. Akik voltak már hasonló korú gyerekekkel, hogy érezték magukat?
2016. aug. 9. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
6%

Egy 7 hónapos még semmilyen wellnesst nem élvez, és nem is hiányzik neki (egy fertőzés akár).

Úgy tudom elképzelni, hogy visztek egy plusz embert, aki vigyáz a kisebbre, vagy pedig mindig csak az egyikőtök "szórakozik" a nagyobbal.

2016. aug. 9. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Attól függ hogy a 7 hónapos mennyire bírja a strapát, mennyire rugalmas napirend szempontjából.

Mi úgy csináltuk, hogy 1 napot voltunk strandolni, másik nap játszótér és játszóház. A nagy is élvezte, a kicsit is le tudtuk kötni. Imádta a pancsolást :-)

2016. aug. 9. 17:10
 3/4 A kérdező kommentje:

A kicsi nagyon rugalmas, most voltunk a Balatonon is, imádta, sőt, nagyon jól érezte magát. Fürödni sajnos nem tudtunk, nagyon hideg volt a víz, meg nem is volt strandidő. De nem zavarta, hogy jövünk-megyünk egész nap, ő a babakocsiban is, mei tai-ban is tök jókat aludt, meg este a kiságyban is.

Első, milyen fertőzést kapna? Én a Balatonba is bevittem volna, ha nem ilyen hideg a víz, a védőnő is, meg a gyerekorvos is azt mondta, hogy lehet, csak próbáljam megakadályozni, hogy igyon a vízből. Több szállodát is néztem a környéken, a legtöbben van babamedence is, ahol babaúszást is szoktak tartani, szóval gondolom elég jó minőségű a víz.

A nagy nagyon vizicsibe, imád fürdeni, úszni, leginkább miatta megyünk, mert a nyaralás alatt nem tudtunk fürdeni. Én is nagyon elememben vagyok a vízben, én hetente többször járok is úszni, de ott csak hosszokat úszom, néha jó benne játszani, ökörködni is. A férjem viszont nem nagyon szeret úszni, úgyhogy az végül is nem gáz, ha ő kint van a medence mellett a kicsivel, meg szerintem akár sétálni is elmegy vele szívesen, bár azért mindenképpen szeretnénk együtt is vízbe menni. Inkább attól tartok, hogy mind a négyen egy szobában leszünk, és este zavarjuk egymást az alvásban. Még egy szobát kivenni már elég drága lenne nekünk, a kicsi viszont most már elég könnyen ébred, nem úgy, mint pár hónaposan, a nagy meg olyan "zajosan" alszik, kattog, vagy mi a fenét csinál álmában :D Szóval az alvás része aggaszt leginkább, azt nem tudom, hogy fogjuk kivitelezni.

2016. aug. 15. 19:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Jelentem, megoldottuk, és hogy a kedves első válaszolót megnyugtassam, semmiféle fertőzést nem kapott senki :D

Sikondán voltunk az Ambient Aroma Hotelben, a szállodától kaptunk egy tök jó ajánlatot egy két hálószobás apartmanra, úgyhogy meg volt oldva a külön szoba mindenkinek. A gyerekek folyamatosan a vízben voltak szinte, a kicsinek három napig egyfolytában fülig ért a szája, olyan jól érezte magát, egyik nap egy nagyot sétáltunk is a horgásztavat megkerülve, gyönyörű helyen van a szálloda, és a wellness része is fantasztikusan jó volt.

Az én finnyás, válogatós nagyfiam meg olyan jókat evett, hogy öröm volt nézni, reggeli és vacsora büfé jelleggel volt, nagyon finom volt minden, az ebéd a snack bárban, túl sok mindent ott nem lehetett választani, de ami volt, az baromi finom volt.

Gondoltam, így utólag leírom, hátha valaki rátalál a kérdésre, aki hasonló helyet keres.

2017. febr. 14. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!