Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy kepes sok apa elhagyni a...

Hogy kepes sok apa elhagyni a feleseget nehany honapos pici babaval? Mit ereznek ilyenkor, nem hianyzik nekik a gyerekuk egyaltalan?

Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 12:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremet is elhagyta az apuka, miután megszületett a kisfiuk. Ennek már 2 éve, én segítettem a nővéremnek amiben tudtam, de nekem is ott volt a 4 éves, 7 éves és 9 éves gyerek. Facebookon felkerestem a pasast, hogy mit érez, és azt mondta hogy az ő fiának egy normális apuka kell, mert ő nem áll készen az apaságra, de a nővérem az anyaságra igenis kész. Azóta a nővéremnek van egy férje, és egy közös kislányuk is.
2016. júl. 27. 12:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a kapcsolat már sokkal korábban sem volt rendben. (Esetleg pont a gyerekvállalással akarta "rendbe hozni" a nő, ilyenkor ugyanolyan hibás szerintem, de ezer féle felállás létezik)

A babával jövő változások meg felteszik a pontot az "i"-re a pasinál és lelép, mert ez tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak, hogy megszabaduljon a benne felgyűlt feszültségtől. (Tehát nem feltétlenül a nőtől vagy a gyerektől akar szabadulni...)

2016. júl. 27. 12:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azoknak nem hiányzik, jól látod. Akinek meg igen, az mindent megtesz a gyerekkel való kapcsolatért, ez ilyen egyszerű.
2016. júl. 27. 12:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A férjem nagyon szeretett volna egy kislányt, aki meg is született a 2 fiunk után. Igazi apa kedvence lett, imádta a lába nyomát is. Aztán 2 éves korában csak lelépett, mert jött a nagy szerelem.

Sokszor feltettem neki a kérdést, hogy nem hiányoznak neki a gyerekei, főleg a kicsi? Hamukázott, hogy leköti a sok munka, nincs ideje ezen ràgódni, aztán kibökte, hogy amikor az új csajjal van, az egy másik élet, nem nagyon jutnak eszébe a gyerekek.

Érdekes, hogy így is megmaradt a jó kapcsolat, mondjuk nem neveltem a gyerekeket az apjuk ellen, és a gyerekek csak akkor húzzák a szájukat, ha dicsekszik velük, mert kamaszként azért már tudják, hogy nem sokat tett hozzà a nevelésükhöz

2016. júl. 27. 12:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés jó...az én "apám" pl miután anyuval összeházasodtak, rá 3 hónapra kiderült, h jön velem a gólya. Anyu örült, apám közölte, hogy el kell vetetni.Ment ezen addig a vita, hogy válás lett belőle még a születésem előtt. 30-at töltöm nemsokára, eddig 2-szer találkoztam a vér szerinti apámmal, meg nem magyarázta abban a 2 alkalomban sem, hogy miért. Nem is kérdeztem, nem tudom apának tekinteni. Azóta sincs gyereke másik, igazából fölösleges volt akkor neki nősülni szerintem. Valószínűleg rájött, hogy neki nem kell a felelősség.
2016. júl. 27. 12:32
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Hú, előző, le a kalappal előtted! :)
2016. júl. 27. 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, az előző a 4-esnek ment.
2016. júl. 27. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Általában az ember azzal allapit családot akit szeret. Ha nem szereti valaki a párját és még terhes is lesz az elég gáz de biztos vannak jelei.
2016. júl. 27. 12:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Megijednek a felelősségtől. Az exférjem a 10 hónapos fiunk mellől pattant le, rádöbbent hogy ő ezt mégsem így képzelte és gyorsan szerelmes lett. Meg azóta még vagy 6x lett szerelmes... Szerencsére több gyereke nem született, nem is való neki.
2016. júl. 27. 12:56
 10/12 A kérdező kommentje:
4-es, le a kalappal elotted, valoszinuleg nem sok no lenne erre, hogy ezek utan fenn tartsa a jo kapcsolatot, es a gyerekeket se nevelje ellene!!
2016. júl. 27. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!