Hogy kepes sok apa elhagyni a feleseget nehany honapos pici babaval? Mit ereznek ilyenkor, nem hianyzik nekik a gyerekuk egyaltalan?
4-es vagyok. Nem akkora ügy ám ez, egyszerűen igyekeztem korrekt lenni, főleg a gyerekek érdekében. Feleslegesen nem feketítettem be az apjukat, de nem is mostam tisztára, ha hibázott.
Például ha meg volt beszélve, hogy jön értük, de munka miatt lemondta, úgy fogalmaztam meg feléjük, hogy elfogadják. De jó párszor megesett, hogy a barátnõje az utolsó pillanatban programot csinált neki, akkor nem hazudtam azt, hogy apának dolgoznia kell.
Nálunk az volt a menetrend, hogy az enyémek voltak a tennivalók (orvos, szülői, tanulás, ügyintézés), apáé meg a szórakozós rész.
Volt is időszak, amikor a gyerekek emiatt talán jobban kötõdtek hozzá, de ez nem tartott sokáig, hanar rájöttek, kire számíthatnak igazán.
Most már inkább havernak tekintik, mint apának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!