6,7 hónapos babával balatoni nyaralás? Tapasztalatok? Hogy bírta a gyerkőc?
Köszönöm!
Akkor tervezhetünk jövőre :)
(Én mindenkinek hasznos választ nyomtam, van ma itt az oldalon valaki, aki mindenkit lefelé pontoz...)
Görögországba vittük az akkor 7 hónapos lányomat...
Tudom szar szülők vagyunk, ahogy itt a pontozgatásokat elnézzük, de nagyon élvezte Ő is! Persze kb ugyanennyire élvezte volna a helyi strandot is :)
Februári a kisebbik fiam, jövő héten megyünk nyaralni, pont aznap tölti a hat hónapot :) Nem tartok tőle, annyit készültem csak, hogy előrébb hoztam a hozzátáplálás megkezdését másfél héttel, mert már láthatóan az igénye megvolt rá, de nem ott akartam elkezdeni kóstoltatni, így most már úgy indulhatunk el, hogy tudom, a krumplit, répát megeszi :D
Ja, a nagy nekem is 8 éves :) Ő mindenhol jól érzi magát, ahol vízben lehet, úgyhogy miatta nem aggódom. Lemegyünk majd a strandra, ott a félsátor, oda be lehet húzódni, megyünk majd a vízbe kicsit együtt is, amúgy meg nyilván felváltva kint leszünk a kicsivel a parton, a naggyal meg megy valamelyikünk. Mondjuk az elejére, a sekély vízbe bemehet egyedül is.
Voltunk a nagyobbal is, amikor ennyi idős volt, annyiban volt csak más, mint otthon, hogy a nyaralóban kicsit tovább tartott az altatás, de amúgy minden pont úgy ment, mintha otthon lennénk. Ja, hát mondjuk annyiban még más volt, hogy esténként sokszor elmentünk még csavarogni. De elaludt a babakocsiban simán, úgyhogy ez sem volt probléma. A kicsivel is így fogjuk csinálni, annyi könnyebbséggel, hogy vele már mei tai-t is használunk, úgyhogy ha a babakocsiban nyűgös is lenne, valamelyikünk a hátára veszi, és neki ott már tökéletes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!