Jól meg lesznek büntetve ezzel a névvel szegények.
2016. aug. 8. 23:19
13/22 anonim válasza:
Mint egy szappanopera.. felröhögnék ha a játszótéren meghallanám.. bocsi!
2016. aug. 9. 06:26
14/22 anonim válasza:
Most elképzeltem a játszóteres szitut: "Jáde, Opál, Zafira!!! Megyünk hazaaa!!" :D
Viccet félretéve: egyértelműen a nem vállalható nevek közé tartozik nálam.
2016. aug. 9. 08:27
15/22 anonim válasza:
szerintem szép nevek,én adnám bármelyiket :)
2016. aug. 11. 19:10
16/22 anonim válasza:
Jáde még csak csak ,de az Opál,először Opelt olvastam,es szerintem ikreknek még ne olyan nevet amiről mindenkinek egy kő jut eszébe,főleg ha már van Zafirátok
2016. aug. 17. 15:26
17/22 anonim válasza:
Az opál a kedvenc drágakövem és soha nem adnám névként. Szeretem a különleges neveket is, de manapság már egy Éva lesz lassan különleges, annyi hülye nevet találnak ki az emberek.
2016. aug. 17. 16:11
18/22 Vilcsianyuja válasza:
Ha a Zafirát megléptétek, szerintem a Jáde és Opál már nem is olyan meghökkentőek. Az opálról nekem sose ugrana be az Opel, viszont Zafirából nekem is van, csak épp a négykerekű... Szóval kizárt, hogy ezt én női névként fel tudjam dolgozni. Mert nekem arról sose ugrana be a zafír, mindig csak az autó.
Ha mindenképp féldrága- és drágakövekben gondolkodtok, esetleg jöhetne még a Borostyán, Berill, Ametiszt, Kámea.
2016. aug. 17. 17:55
19/22 anonim válasza:
A Zafira szép, de az ikreknek valami kicsit egyszerűbb, szebb nevet adnék, amik jól hangzanak együtt, és nem botránkoztatnak meg mindenkit. Pedig én szeretem a különlegesebb neveket, de ez a kettő számomra is túlzás.
2016. aug. 17. 17:57
20/22 anonim válasza:
Zafira szerintem szép.
A Jáde és az Opál nekem nagyon köznév, nagyon tárgy és nagyon kő.
A Zafira amúgy sem a zafírkőből származik hanem arab eredetű és sikerest jelent.
Az ikerlányok lehetnének inkább virágokról elnevezve pl. Írisz elég ritka. Vagy mondjuk Hélia/Szorina és Édua/Luna mint a Nap és a Hold.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!