Ikerlányoknak Zita és Kinga név jó együtt szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnénk összecsengő nevekey.
Zita régi nagy kedvenc, Kinga név ùj szerelem.
Tetszik még az Edina, Blanka Petra és az Orsolya név is, de nem annyira, mint a màsik kettő
2013. dec. 15. 09:00
2/6 anonim válasza:
Nekem a Zita nem tetszik, a Kinga szep nagyon. De vegulis a Zitaval sincs baj, csak nekem nem tetszik. De helyette a Petra szep.
3/6 anonim válasza:
A világon semmi baj nincs ezekkel a nevekkel. Ezek olyan nevek amikből évtizedek óta fel-felbukkan néhány, de sohasem voltak igazán tömegnevek.
4/6 anonim válasza:
Nekem tetszik mindkettő és jók így együtt :)
Nekem Klárám van és , ha lenne egy hugicája, akkor a Kinga és Blanka nevek jönnek szóba. Ugyanebből a megfontolásból.
Gratulálok az ikrekhez! :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem mind a ket nev szep. :-)
Nekem azok is tetszenek nagyon amiket utana felsoroltal.:-) en is az ilyen egyszeru neveket szeretem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 16. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!