Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan sikerült végleg elvenne...

Hogyan sikerült végleg elvennetek a szeretett cumit kisgyereketektől?

Figyelt kérdés

Volt valami leszoktatási procedúra, jutalom, trükk, akármi?

Bevált dolgokra lennék kíváncsi.

2016. júl. 30. 22:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tesóm levágta a cumi hegyét, majd egyre többet, míg elfogyott a cumi. Nem tudom, náluk bevált, én nem így fogom.
2016. júl. 30. 23:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Bevalthatta egy jatekra a jatekboltban. Este 15 perces siras, masodik naptol eszebe sem jutott soha nem kerdezte tobbet.
2016. júl. 31. 00:03
 13/19 anonim ***** válasza:
Munden regfel ki szojta dobni az ágyból. Egyszer véletlenül úgy eldobta... :) nem is kereste már este.
2016. júl. 31. 07:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Elrakta úgy, hogy aznap este hiába kerestük, nem találtuk. Elaludt cumi nélkül. Igazából elég fáradt volt, tehát még sírni sem sírt. Aztán én megtaláltam, de nem adtam már vissza neki. Az volt az első, amit mondtam neki reggel, hogy na, látod, tudsz te cumi nélkül is aludni, különben is elég nagy fiú vagy már hozzá (ami igaz is volt, mert már 4 éves el volt múlva). Nem is kellett már neki ezután.

Szóval nálunk ő maga tett róla, hogy elhagyja.:)

2016. júl. 31. 08:58
 15/19 anonim ***** válasza:
6 éves a kislányunk és még cumizik ☹. Az oviban kiscsoportos év közepétől nem kapta meg a cumit, reggel 7-től ½5-ig nem kell neki, nincs hiszti, semmi. Itthon viszont kell neki. Kéne neki egész napra is, de alváshoz kapja csak meg. Védőnő szerint hagyjuk, le fogja tenni, ne vegyük el tőle, amíg Ennyire ragaszkodik hozzá.
2016. júl. 31. 09:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszöm szépen mindenkinek.
2016. júl. 31. 11:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem 4 éves a kislányom.Sokat beszéltem már erről vele,hogg miért jó neki a cumi és azt mondta,hogy ez megnyugtatja.Az egyik kis barátnőjével is beszélgetett már erről,mert a kislány már nem cumizik 2 éves kora óta.Semmi nem segít,nem tudjuk elvenni,de nem aggódok.Nem így fog férjhez menni az biztos.
2016. júl. 31. 13:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Iker fiaim 3.5 évesen hagyták el a cumit, a játékboltban azzal fizettek érte.

Jó fej eladó volt, és segített benne, ráadáaul cukorkát is kaptak. De este az ágyukban kis meglepi plüss várta őket.

2.gyerek 8db cumival :D

2016. júl. 31. 13:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Az emyém is megfogalmazta, hogy szereti, mert megnyugtatja.
2016. júl. 31. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!