Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hajazás= nyugtatás? Ti elvenné...

Hajazás= nyugtatás? Ti elvennétek tőle?

Figyelt kérdés
A kislányom éjjel úgy altatja magát, hogy a hajam gyűrögeti. Alig 5perc és alszik. Ha nem hajasozhat, akkor egy óra alatt se alszik el. Ti meddig hagynátok neki, vagy szerintetek mikor növi el a hajnyugtatót?
2013. márc. 6. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én 1,5 éves lányom is vagy az én hajamat "gyűri" vagy a sajátját,és közben szopja az ujját. Már hónapok óta így alszik el,van,hogy nem csak alváskor,hanem pl ha felkelt,illetve ha felöltözünk,levetkőzünk.

Én hagyom,had csinálja. Ezzel nem kényeztetjük el. Ha biztonságot ad Neki,akkor miért is venném el? Majd le fog szokni róla!

Üdv: 4 gyerkőcös

2013. márc. 6. 13:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Amikor én vagyok nyűgös akkor nagyon zavar. Amúgy tényleg nagyon édes, ahogy elalszik vele.
2013. márc. 6. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs ilyen késztetése, de én szerintem megpróbálnám leszoktatni róla, mert ha nagyon hozzászokik, akkor ha úgy adódik hogy nélküled kell aludnia valamiért, akkor szegénykének kellemetlen lesz. Ha textilpelust teszel a fejed mellé, akkor azt nem tekergeti helyette? Vagy valami hajasbabát? :) Lehet hogy nagyon béna öltetek, de én próbálkoznék valamivel. Elkényeztetésnek én sem gondolom, de ha ovi, vagy bölcsi lesz, akkor nehéz dolga lesz.
2013. márc. 6. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!