Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm előtt lebuktam hogy meleg vagyok, most azt akarja vegyem el, ti elvennétek?
Figyelt kérdés
Sajnos lebuktunk a haverommal csókolózás közben. A barátnőm nem tudta, hogy meleg vagyok (bi, de a lányokhoz csak minimális mértékben vonzódok) és csak azzal a feltétellel akar megbocsájtani, ha feleségül veszem. Igazából azt vettem ki a viselkedéséből hogy szemet huny a meleg hajlamom felett, csak legyen esküvő és persze gyerek. Hát én is szeretnék majd családot, de nem most akartam és legszívesebben a barátommal nevelgetnék egy kis gyereket és nem egy nővel...de nem merem felvállalni ezt! Mit tegyek?2013. febr. 7. 14:41
1/13 anonim válasza:
Ejj, de ráérsz arany gyerekem:-)) Kicsit sem fake ez a sztori...
3/13 A kérdező kommentje:
ez nem fake ez a való világ!
2013. febr. 7. 14:45
4/13 anonim válasza:
Te jó ég. Hagyjd ott azt a lányt! Se ő, se te nem lesztek boldogok!
Ki az az idióta, aki meg akar fogni magának egy meleg pasit?! Ez a csaj nem komplett.
El ne rontsd az életedet azzal, hogy elveszed feleségül.
5/13 anonim válasza:
Ez a lány nem normális! Ő mindenáron férjhez akar menni. Valamiért nagyon fontos ez neki. Élj a barátoddal úgy, ahogy nektek jól esik. Ne alapíts vele családot, mert olyasmit fog számon kérni tőled, amit pedig most már tud. Ne hagyd magad zsarolni. Szabadulj meg tőle!
7/13 anonim válasza:
Vedd el nyugodtan!Tedd tönkre az életét,és a babátok életét!Aztán,majd ha meglátsz egy pasit,csókolózz vele,azt pedig nézze végig a kisgyereketek!Hajrá!
Istenem,ennyire látványosan unatkozni...
8/13 fospuska válasza:
mé',travoltának is megy,nem...? sok sikert.:)
9/13 anonim válasza:
Az ilyen kérdések rendítik meg sokszor a bizalmat a kérdezőben. Nem értem mire jó átb@szni a válaszolók fejét kamu sztorikkal.
10/13 anonim válasza:
A való világ az, hogy vége a tanításnak, és baromi jó poén ilyen "érdekes" kérdésekkel szórakozni. És milyen furcsa, néhány perc alatt még egy "meleg" kérdés is kikerült...:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!