Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elvennétek a cumit?

Elvennétek a cumit?

Figyelt kérdés
4 éves, de most született kistestvére. A cumija most elszakadt, de hallani sem akar arról, hogy letegye. Még másikat sem akar, nemhogy semmit.
2015. máj. 9. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:

nálunk is ez volt, igaz ő 2 éves volt. én hagytam szenvedni a vacakkal 2 napig. odaadtam, ugye neki nem kellett, így eldobta, majd vissza, egészen addig míg belátta, nincs cumi.

a tiednek a szakadt is kell? elég veszélyes, de 4 évesen már csak nem fullad meg, éjszakára azért ne add oda, de lefekvés előtt add neki oda pár percre míg megnyugszik, szerintem így pár nap alatt feladja és inkább akkor az se kell. újat végképp nem adnék már, ezt igazából a tesó előtt kellett volna kivitelezni :(

2015. máj. 9. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:

A lányom 5 évesen tette le a cumit, előtte próbáltuk elvenni, szép szóval, ígértünk neki mindent, de nagyon ragaszkodott hozzá. Volt, hogy neki is szétszakadt, vagy eltűnt, szerencsére ő engedte hogy pótoljuk másikkal.

Szerintem most hagyjátok még a cumit, főleg hogy most született tesója. Én úgy tapasztaltam, hogy érzelmileg kell megérnie arra, hogy maga rájöjjön, ő már nagy és el kell engednie a cumit. Nálunk ez vált be, mondogattuk neki hogy micsoda nagy lány már és egy nap ő is így érezte, önként vált meg a cumijától, azóta sem kéri.

2015. máj. 11. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Előttem szólóval értek egyet! Hagyd még neki! Szegénynek elég stressz lesz a kistesó, nem hogy még a cumis dolog is. Lányom mikor megszületett a kisöcsi, cumisüvegből kezdett újra tejet inni. 4 évesen megbeszéltük hogy ő már elég nagy nem kell neki, és vettünk egy szép bögrét, abból itta meg esténként a tejcsit. Leszokott gond nélkül. Ne erőltesd mert rosszabb lesz.
2015. máj. 11. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Engedd neki!! hagyd a fenébe...

mondjuk a leszakadt rész veszélyes is lehet..esetleg vegyetek egyet, és add oda azt is, és talán magától kicseréli

2015. máj. 13. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
4 napja nem adtam vissza, mert ami szakadt, azt már veszélyesnek tartottam (lifegett belőle egy darab). Reggel meg este kéri, de pár perc alatt elfelejti. Ha sírna utána, adnék neki még, de remélem, pár nap és szóba sem kerül.
2015. máj. 13. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!