Ki mikor vette el a cumit?
Mi kb. 10 hónaposan, amikor már éjszaka fél óránként kelt, ahogy kiesett a szájából. Helyette volt a kiságyban macika, Ő pótolta a cumit és azóta is nagy kedvenc. 3 éves múlt, nem látnánk, hogy nagy károkat szenvedett emiatt. Nálatok milyen idős? Mert gondolom minél később, annál nehezebb lehet...
A hugi már nem is látott képen se cumit, tanultunk belőle:) Ő is jól van, köszöni:)
2 eves :( Es nem is az alvas a legnagyobb gond. Erdekes modon a bolcsiben is szepen elalszik nelkule, itthon sem akkor keri. :(
Ellenben hisztinel KELL neki! Nem az a "cumit a szankban tartunk barhova megyunk" tipus, szoval nem volt cumis.
2. valaszolonak: 10 honaposan meg nalunk is tenyleg csak alvashoz volt neki. Nem volt sokszor ebredes emiatt, viszont lenygutatni magat meg ezzel birta konnyen mar akkor is. 1 eves kora utan mar ugye jott, ment, es kivette a kisagybol :) Igy lett cumi napkozben is.
Mindennek ellenere amennyi "hasznunk" volt belole, hogy cumizik, konnyu elalvas, konnyu megnyugvas...na most pont annyira szivas :(
En sem akartam eroszakkal. Mig nem voltam apjaval kidobtak a kukaba, o vegtelenul buszke volt magara....majd ez elmult, es viszakozott volna, akkor mar viszont nem volt meg a cumi.
Most meg varok par napot, es meglatjuk. HA viszont visszakapja, akkor nem lesz elvetel, leteszi amikor. A fogorvos szerint meg ez tok jo, hogy nem cumizik, mert a fogainak nem tesz jot. Mashol meg azt olvastam, hogy a maradando fognak semmi koze a mostani fogallashoz. LEgyel okos.
En 6 eves koromig szoptam az ujjam, es nem lett elore allo fogam, fogszabalyzo kellett, de nem emiatt. Szoval meg ez is passz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!