Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki egyik napról a másikra...

Aki egyik napról a másikra vette el a cumit, a babája mennyi idő alatt törődött bele? és mennyi idős volt?

Figyelt kérdés
2 napja vettem el, egy éves, nem sokszor hallattja a cumihivo hangot, derettenetesen nyűgos..nem tudom meddig birom, eleteben nem sirtes igy, mint azota, hogy elvettem
2010. márc. 12. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi idös.De én is gondolkodom erössen a cumi elvevésröl a fiam 18honapos.Arra jutottam hogy vagy a nyuszis megoldást választom(hogy elvigye a husvéti nyuszi)vagy pedig a nyáron amikor sokat vagyunk kinn,sokminden eltereli a figyelmét és akkor veszitjuk el.Akkor már 2éves lesz talán ha elmagyarázom neki,vagy valamiért cserébe elhadja a cumit.Megfog nekem is szakadni a szivem ha sini fog.A tanácsom:ha pici még ne bántsd,ne vedd el töle
2010. márc. 12. 14:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Látom már 1éves.Nem tudok jo tanácsot adni.Annyit tudok én még várok a csodára:)
2010. márc. 12. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Az enyém majdnem 2 éves volt!Azt mondtam neki , elveszett!2 este volt hiszti, aztán elaludt nélküle is!
2010. márc. 12. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Félévesen elraktam,nem keresi,de lehet,hogy azért mert sokat van cicin.
2010. márc. 12. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, korán vetted el, ha már cumis. Az én 3 évesemnek a télapó vitte el ( ő tette a zsákjába). Teljesen jól fogadta, előtte már sokszor beszéltünk róla. Nem hiányolta, de egy darabig nehezen aludt el nélküle. Hozzá kell tennem, hogy nálunk csak alváshoz van cumi. Nem lesz baja ha cumizik (nem állandóan lóg a szájában!), sztem nem ér annyit, hogy sírjon és keresse. Sztem add neki vissza, majd később ha egy kicsit nagyob lesz, meg tudod vele beszélni. A 3. fiam most 13 hónapos, de nem jutna eszembe leszoktatni róla.
2010. márc. 12. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
enyémnek második szülinapjára vett anyósom tuti ajándékot, és azt mondta, csak akkor adom oda, ha odaadod érte nekem a cumidat. odaadta szó nélkül, és ennyi volt :)
2010. márc. 12. 16:58
 7/10 A kérdező kommentje:

azt mondta a dokino, hogy itt az ido, es en hallgatok ra.

tegnap este majdnem megtörtem, de akkor hirtelen elaludt.

mondjuk a dokino azt mondta fokozatosan szoktassam le (elobb csak nappal vegyuk el, aztan ejszaka), de valahogy jobb igy.

nagy cumizos volt, bar neha jol elvolt nelkule, utobbi idoben elkezdett valogatni, hogy melyik cumit keri.

a masik, hogy onzo vagyok, es gyonyoru arca van a kisfiamnak, jo nezni, hogy nem takarja el az arcat a cumi

meg sokkal tobbet foglalkozik velem azota

meg a jatekaival is.

nincs kedvenc mindenhova hurcolos jateka, remelem lesz

allitolag a cumizos babaknak kevesse van ilyen, a nem cumizosoknak jobban.

hat nemtudom

elofordulhat, hogy megtorok, es visszaadom

szoval ANNYIRA hatarozott nem vagyok

2010. márc. 13. 12:27
 8/10 anonim ***** válasza:

"nincs kedvenc mindenhova hurcolos jateka, remelem lesz

allitolag a cumizos babaknak kevesse van ilyen, a nem cumizosoknak jobban.

hat nemtudom"

hát sztem ez nagyon gyereke válogatja, az én gyerekeimnek spec. volt. De miért is KELL pont ebben a korban elkezdeni leszoktatni róla? Nálunk sincs cumi csak az ágyban, utcára ki sem lépünk vele. Nem olyan ördögi dolog ez, amit tiltani kellene. Mit csinálnál, ha az ujját szopná? Sztem ne legyen ettől lelkiismeretfurdalásod. Nappalra tedd el, csak alváshoz add oda. Így fogja megszokni. De ha te úgy érzed, hogy le szeretnéd szoktatni, akkor ne inogj meg.:-)

2010. márc. 13. 16:27
 9/10 A kérdező kommentje:
hat azt nem tudom hogy magyarazzam el neki, hogy mar csak az agyban..hogy eddig mindig lehetett..
2010. márc. 13. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Próbáld esetleg fokozatosan. Úgy- ahogy írtad-, hogy eltereled róla a figyelmét azzal, hogy játszol vele. Jobb ötletem nekem sincs:-)
2010. márc. 13. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!