Milyen lányos anyukának lenni?
Figyelt kérdés
Fiút szerettem volna jobban, de lányom lesz. Első baba.2016. júl. 26. 19:27
21/24 anonim válasza:
19. válaszoló,a 17. vagyok:nem tudom,de én a 2 fiamat valahogy máshogy féltem.Nem kevésbé,hanem máshogy!A legnagyobb fiúnk már külön él,soha nem jutott eszembe,hogy jaj,valaki betör hozzá,bántani fogja ahogy este hazafelé megy,stb.Ettől még féltem,és aggódom érte.A 4 éves kislányomnál már most vannak ilyen hülye gondolataim.Arról nem is beszélve,ott van most pl. a Balaton Soundos sztori.1 fiú áldozat sincs a történetben!Vagy a sok zaklatás,ami manapság a németeknél is megy.Szinte kivétel nélkül lányok az áldozatok.Ezért írhatta a 18. válaszoló,amit írt.A lányokat jobban,másként kell félteni,óvni.Szerintem!
22/24 anonim válasza:
Ebben igazad van, nagyobb az esély a nemi erőszakra, a lányok gyengébbek. De sajnos a fiúkat is leütik, megverik, megkéselik, mindig van egy erősebb. Szóval a lényeg ugyanaz.
23/24 anonim válasza:
Három kislányom van, 4 (hamarosan 5 éves lesz), 3 éves és egy 2 hónapos.
Mindig is lányos anyukaként képzeltem el magam, és nagyon szuper érzés.
Nagyon bújósak, egyformán ragaszkodnak az apukájukhoz és hozzám is. Szeretik, ha megcsinálom a hajukat, imádom öltöztetni őket (annyira szépek a kislány ruhák, nem tudok ellenállni egyszer sem, hogy vegyek nekik valamit, ha boltban vagyunk), jó együtt játszani velük.
Élvezem minden pillanatot, amit együtt tölthetek velük.
De azért, remélem ha lesz 4. babánk, összejön egy kisfiú is majd a csajok mellé.
24/24 anonim válasza:
Oké,legyen ugyanaz.Bár a statisztikák egészen mást mutatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!