Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen lányos anyukának lenni?

Milyen lányos anyukának lenni?

Figyelt kérdés
Fiút szerettem volna jobban, de lányom lesz. Első baba.
2016. júl. 26. 19:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyugisabbak (de ismerek ellenpéldát, ördögfióka kislányt és nagyon nyugis kisfiút, de nem ez az általános). emellett egy női lélek mégis közelebb lehet egy kislányhoz, pl egyszerűbben választok játékot, tudom hogy kislányként mi érdekelt és bármit veszek neki nem lövök mellé :) öltöztetni lehet babusgatni, sokkal inkább mint a fiúkat, ezek mégis csak női dolgok...majd később viszont könnyebb a fiúkkal, amikor tinik, mert nem félti őket annyira az ember mint a lányokat...na akkor fogom irigyelni a fiús anyukákat, az biztos!!
2016. júl. 26. 19:59
 12/24 anonim ***** válasza:

3 lányom és 1 fiam van. A csajokat könnyebb apróságokkal meglepni, egy hajráfnak is örülnek, vagy ha kilakkozom nyáron a körmüket. Könnyebb nekik karira is csajos dolgot nézni. Jobban vigyáznak a dolgaikra, mint a fiú, nyugodtabbak is, nem szednek szét egy játék csavarhúzóval egy komplett ágyat....

Általában azért lehetnek "apásabbak" a lányok (nálunk a fiú is ugyan úgy imádja az apját, mint a csajok és engem sem szeretnek kevésbé :-) ),mert egy apa (legalább is az én párom) többet enged, mint egy anya.

De nálunk is én vagyok Velük itthon, sokszor hangzik el a nem válasz. Az apjukat alig látják, Ő sokat dolgozik, kirándulásra viszont Ő kísérte mindig is a gyerekekeket. Nála reggeltől estig lehet folyamatosan tévézni, én nem szeretem ha egész nap szól a tévé. ...

2016. júl. 26. 20:01
 13/24 anonim ***** válasza:
31%

Mindig fiút akartam, az első lány, a második baba fiú lett.

A làny 3 èves, nem tudok vele mit kezdeni... Az a hajgumis dolog meg közel sem biztos, az enyém ha meg is engedi hogy összegumizzam a haját kb 10mpig van benne, a csatot is azonnal veszi ki, inkább tűri hogy a szemèbe lóg (vágni sem engedi csak kb 3 havonta 1x)

A fiú mèg csak 5 hónapos, kíváncsi vagyok vele milyen lesz.

Egyébként a lánynak apa az isten, ha itthon van le sem száll róla, mindent csak ő csinálhat vele, egyedül a fürdetést engedi nekem

2016. júl. 26. 20:02
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha lányod van, csak egy negatívum van- később amikor bulizni akar.... Persze nevelés kérdése, de sosem lehet tudni.... Egy fiút, amikor felnőtt és párt választ sem féltesz annyira- legalább is fejben ezt képzelem- ellenben a lányok könnyebben válnak áldozatokká, akár tettlegességről legyen szó, akár "csak" ha arról, hogy a pasas nem elég férfi ahhoz, hogy egy esetleges nem tervezett gyereket bevállaljon... Nekem (3/4 részt) lányos anyaként ezek a legnagyobb félelmeim.
2016. júl. 26. 20:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Nekem 3 lányom van. Az előttem szólók leírták a pozitívumokat. Negatív dolgot nem tudok mondani. Nagyon szuper!
2016. júl. 26. 20:10
 16/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne dőlj be semmilyen általánosításnak. A lányok sem mind nyugisak, a fiúk sem mind elevenek. Az elsőm lány, de nagyon kemény jellem, iszonyat okos, jó fej, nagyon belevaló. Közben a lelke meg érzékeny, kedves. Minden érdekli, sosem unatkozik, persze senki más sem a közelében. Ezért másodiknak is nagyon-nagyon lányt akartam, de a fiam is pont olyan csoda, csak ő meg fiú. Ennyi a különbség, hidd el, lényegtelen.:)
2016. júl. 26. 20:31
 17/24 anonim ***** válasza:
47%
Én csakis fiús anyukának tudtam elképzelni magam.Az első és a 2. gyerekünk is fiú lett.Akkor aztán elkezdtem nagyon,de nagyon vágyni egy kislányra.Szerencsére összejött.Imádom!Őt,az érzést,a lányos-anyaságot,mindent.Sokkal ragaszkodóbb,empatikusabb,mint egy fiú.Persze,hiszen lány!Hamarosan 4 éves lesz,igazi kis csajszi.Veszekszik,hisztizik,bújik,cicáskodik,kedveskedik.Ő anyásabb,mint a 2 fiú(bár Ők is is azok voltak,a kicsi túltesz rajtuk).Nem tudom,ez annak köszönhető-e,hogy 2 éves koráig szopizott,és nagyon összenőttünk?Nem tudom ismered-e azt a mondást,hogy a fiút elviszik a háztól, a lány marad....na,én ezért is örülök,hogy lett egy lányom!
2016. júl. 26. 20:55
 18/24 anonim ***** válasza:
64%

Engem most minden fiús anyuka utálni fog, de irtózóm még a gondolatától is, hogy fiam szülessen!! El sem tudom képzelni!!

Mindig lányra vágytam! És született is egy csodálatos kislányom! Imádom!!

Igaz nagyon apás, de sosem akarnék pl csak azért fiút mert ők meg állítólag anyásak!

Szeretnék még babát.. De természetesen kislányt:)

Mindenem a lányom!! Imádok lányos anyuka lenni..

Sorolhatnám a pozitívumait a ruháktól,a névválasztástól kezdve a végtelenségig.. Nálam semmi negatív nincs....!!!!!

Talán mégis van! A lányomat!lányokat sokkal jobban félti az ember!!! Pl egy egy buli stb.. De szerencsémre ez még messze van!!

Egy szó mint száz!!!

Lányos anyukának szuper jó lenni.. Én nagyon nem szeretnék fiút!

2016. júl. 26. 22:06
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Előző, a fiamat pontosan ugyanúgy féltem, mint a lányomat, ez akkora butaság amit gondolsz. Megértem, hogy mindennél jobban imádod, de más is pont annyira szereti a sajátját, ha fiú, ha lány. Senki sem azért akar fiút, mert azok anyásabbak, ebben is biztos lehetsz. Minden gyetek más. Ráadásul összehasonlítási alapod sincs, nem is érte még el azt a kort a lányod, fiad sincs...nem értelek komolyan. Szóval a nagy igazságokkal és bölcs gondolatokkal picit óvatosabban.
2016. júl. 26. 23:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly nyaron elhataroztuk a ferjemmel ,hogy vallalunk 3. babat a ket kisfiunk melle (Ok most 7 es majdnem 4 evesek). Szamomra egyertelmu volt,hogy a 3. baba is fiu lesz , annyira megszoktam mar a fius anyuka szerepet. (Mikor a masodik fiunkat vartuk , lanyt szerettem volna de kesobb rajottem,hogy sokkal jobb igy, a fiuk klasszul eljatszanak egymassal, nagyon szeretik egymast)

Szeptemberbe lettem terhes es 8 hetes uhon kiderult,hogy ikreket varok. Na , gondoltam akkor lesz meg 2 fiunk. 19 hetes uhon viszont kiderult,hogy fiu-lany ikreink lesznek. Hat eloszor nagyon furcsa volt a gondolat,hogy lesz egy lanyom is, eloszor szo szerint bepanikoltam,hogy mit fogok csinalni egy kislannyal??? Azota mar 9 hetesek az ikreink es a kislanyom egy igazi angyal. Gyonyoru, allamdoan mosolyog,csak akkor sir ha ehes kulonben ha ebren van akkor is elnezelodik a pihenoszekeben vagy a hintaban. Az apja szemefenye :) Egyik fiam se volt ilyen jo baba foleg most a kicsi , eddig vele a legnehezebb :)

Azt is nagyon elvezem,hogy most mar vegre nem csak nezegethetem a rozsaszin csini ruhacskakat hanem meg is vehetem oket. :)

2016. júl. 27. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!