Fiús vagy lányos anyukának jó lenni? Miben jó? Mennyivel másabb?
Szia!
Szerintem amikor megszületik, és tutira tudod, hogy fiú vagy lány, akkor az a legjobb.
Biztos van olyan, hogy kislányt szeretne, de kisfiú lett vagy fordítva. Szerintem az a "legjobb" ami éppen van.
Lányosba az a jó: öltöztetni, babusgatni, babák, minden csajos dolog.
A fiút nem tudom, lányom van:-)
Én világ életemben kislányt szerettem volna, az is lett. De ha kisfiú lett volna, akkor is örültem volna.
De most azt mondom, jogy jobban örülök neki:-))
Fiu.
Szerencsére fiam lett, nem tudnék egy lánnyal mit kezdeni, öltöztetgetni meg fésülgetni megőrülnék.
Nekem mindkét típusból van, szerencsére -pedig másodikra is nagyon lányt vártam-.
Lányom hangos, hízelgő, hisztis, -inkább az én vérvonalamat örökölte-, 3,5 éves, türelmetlen, okos, szeret főzöcskézni, segíteni nekem.
Kisfiam nyufis, higgadt, -apuka vére inkább- persze van akarat neki is, de sokkal hízelgőbb, bújósabb ,mint a lányom, és születésétől ízig-végig kispasi most , mindene 1,5 éves a nézése, pl amikor legelső alkalommal beraktam a pihenőszékbe nagyon tetszett neki szépen elficeregte magát, majd egyből a kukacát kereste és vigyorgott:) autó mániás:) csibész:)
Azonos neműek között is nagy különbség lehet.Egyébként nem mindegy a sorrend, és a korküli sem. A másodiknál rutinosabb az anyuka pl.
Én nagyon örülök,h fiam és lányom is van:)
Még nem vagyok anyuka, csak fiús kismama. Szerintem irtó szerencsés az az anyuka, aki megtapasztalhatja mindkét szerepet. Biztos vagyok benne, hogy az az igazi. :)
Mi nem titkoltuk, hogy kislányt szerettünk volna, de ebbe az is közbejátszik, hogy páromnak van már egy fia, így azért egyből más. De kiderült, hogy kisfiunk lesz, és szerintem kellett egy 3-4 nap, mire megbarátkoztam a fiús anyuka kifejezéssel. Folyton csak azt a kérdést tettem fel magamban, hogy miért kellett neki fiúnak lennie. Rá is jöttem, van pár teóriám. Azóta egy álom, hogy fiút várok, és megmondom őszintén, imponál, hogy kisfiús anyuka leszek.
De az lenne a legcsodálatosabb, hogy mindkettő lehetnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!