Milyen lányos anyukának lenni?
két fiús anyukának képzeltem el magam...mindkét gyermekem lány lett (az egyik még pocaklakó) :)
de amióta van a lányom, és amióta ismerek 2-3 év forma fiúkat, csak lányra vágyom!! teljesen megváltozott bennem minden, annyira nyugis, annyira bújós, annyira kis bájos hogy úgy érzem, ő a másik felem és eszembe se jut hogy fiút akarnék.
én azt mondom, mindenkinek olyat ad az élet, amivel el tud "bánni" :) egy fiúhoz kemény kéz kell, és ahogy nézem őket így ebben a 2-7 év közötti korban, hát, nem biztos hogy elbírtam volna velük...most már nagyon örülök hogy lányom van.
A fiúk szoktak anyásabbak lenni nem?
A lányok meg apásabbak. Akkor engem nem fog ugyanúgy szeretni?
Félek. Szeretném ha nagyon jól kijönnék vele. Még ez annyira friss nekem.
Mondjuk én olyan nő vagyok aki szereti magát sminkelni meg szeretem a hosszú hajat, szép hajgumit a hajban. Ezek biztos neki is tetszeni fognak.
Imádok lányos anyuka lenni. El sem tudom képzelni, hogy fiam legyen.
Mind a kétszer az elejétől kezdve éreztem és be is jött.
És miért jó lányos anyukának lenni?
Mik a pozitívumok?
És ha valami negatívum van azt is osszátok meg velem. :)
Szerintem csak annyi a különbség, hogy a lányra könnyebb ruhàt venni.
A fiam 12, a lányom 8, a pocaklakóról még nem tudjuk.
Az én lányaim 3 és 5 évesek. Persze apásak is, de bàrmi van hozzám jönnek.
Imàdok velük játszani, szeretünk együtt vàsárolgatni. Otthon ruhapróbàkat csinàlunk.
Minden este fürdés után össze bújunk, meséket olvasunk vagy régi disney meséket nézünk.
Igazi kis csajosak. Mindig bújnak, puszilgatjuk egymást.
Az egész tökèletes. Egyelőre negatívumot nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!