Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt meg olyan, akinek nem...

Van itt meg olyan, akinek nem tetszik a gyereke nev? A fejem eroltette, nekem nem tetszik, es nem tudom megszokni! 1 eves a kicsi es meg SOHA nem szolitottam a neven.

Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 23:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%

Megváltoztathatjátok közös megegyezéssel, mert most már kár sírni a múlton. Nem szabadott volna engedned, hogy egy számodra gáz nevet adjon a férjed a gyereknek, de most már ezzel nem érsz sokat.

Mondd el a férjednek az érzelmeidet, hátha most valamennyire figyelembe veszi, hogy te is ember vagy.

2016. júl. 26. 09:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Oh a Benjamin nagyon szép név.am fiúnkat is így hívják csak á-val Benjámin.Én imádom a nevét lehet becézni is Beni,Benike,Benitó.De ha neked nem tetszik egyezetek meg a férjeddel és változtassatok nevet én nem egyeztem volna bele úgy hogy nem tetszik a név.
2016. júl. 26. 10:07
 13/20 anonim ***** válasza:
65%
Te minek hívnad?
2016. júl. 26. 10:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Hogy becézed,minek hívod?

Aranyos név a becézése is, de nyilván ha te viszolyogsz tőle, akkor mondhat bárki bármit.

2016. júl. 26. 10:47
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Volt már ilyen kérdés kb. 2 hónapja.
2016. júl. 26. 11:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Beni Benike sztem nagyon aranyos:)
2016. júl. 26. 11:52
 17/20 A kérdező kommentje:

Levente a masodik neve, es ha en ugy hivnam ? Az nem zavarna ossze?

Egyebkent meg van mennyi olyan csalad, ahol ocsi van meg hugi es ugy nonek fel a gyerekek.

2016. júl. 26. 12:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Huu.En sem engednek....

Az elsonel nem tudtunk kozos nevezore jutni.nekem a Patrik tetszett paromnak a Dominik.egyikonk sem akart engedni.a vezetek nev miatt Patrik Dominik lett.azota is csak Patrik.d e szerencsem volt,hogy a vezetek nevvel igy hangzik jobban.

A masodik kozos megegyezessel lett Alexander.

Most a 3. Mar mas apukatol,O amugy is nehezen dont.mindenben.egyszer szemezgettunk a nevek kozt es feldobta a Zalant.szornyen megtetszett.Nekem attol kezdve Zalan volt,es a tesoknak is.

Aztan parom probalkozott a Kristoffal es a Milannal,de nem engedtem.akkor mar hetek ota Zalankent volt emlegetve,a nagyok ugy koszontek el,hogy szia anya szia Zalan.

Tudtam En,hogx paromnak is tetszik csak nehez eset szegenyem :D es hat a nevet tolem kerdeztek a korhazban 😂😂😂 nem banta meg.a kisfunk teljes mertekben Zalanos 😉

Probald megbeszelni a paroddal.max valtoztattok nevet.

2016. júl. 26. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan szólítsd te a másik keresztnevén, ha az jobban tetszik. Nem zavarja jobban össze, mintha becenéven szólítanád. Az én nagyobbik fiam például Krisztián, de évekig (kb. amíg iskolás nem lett) szólítottuk Csimpinek is. Tudta, hogy mindkettő az ő neve, csak az egyik az becenév. Ugyanígy tudni fogja, hogy a Levente is az ő neve, ráadásul az tényleg a hivatalos neve is. Egyébként van ilyen felnőtt ismerősöm is, aki mindkét keresztnevét használja, a családja az egyiken szólítja, a barátai a másikon.

Egyébként valóban nagy kár volt belemenni egy olyan névbe, amivel ennyire nem tudsz megbarátkozni. Olyan név kellett volna, ami mindkettőtöknek tetszik, vagy legalább is olyan, ami egyikőtökből sem vált ki ellenérzéseket.

2016. júl. 26. 15:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Mia töknek mentél bele.

Semmi kompromisszum nem volt?

Én biztos nem hagytam volna. Max az a reményed hogy a gyereknek sem tetszik és akkor név változtatás.

2017. febr. 16. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!