Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » FP kérdés: Nektek van ilyen?...

FP kérdés: Nektek van ilyen? Bevált? Tetszik a gyereknek? Mennyi idős a kicsi?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 2. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy beleszólok előre is :)

szóval nekünk nincsen ilyen, a lányom mégcsak 11 hónapos. de a képet nézve inkább egy 3 éves gyereknek felelne meg ez a fajta játék.

Vannak ugyanilyen meglepi figurával egyszerűbb játékok is.

[link]

[link]

szóval nekem túl "ok" ez a játék...de persze én csak laikusként mondom, lehet hogy szeretik a babák.

2011. júl. 2. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
pont ilyen nincs, csak hasonló és nekünk hosszú hónapokig nagyon előkelő helyen szerepelt a játékok között.
2011. júl. 2. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
2. vagyok. nekünk kroki van,azt nagyon hamar kiismerte, nem tudott ennyi mindent. ár-érték arányban szerintem inkább a második. vonatunk is van,azt is nagyon szeretik. az első gyermekem kisfiú, 3 éves és 10 hós kora óta játszik vele, persze már nagyon ritkán, a második 6 hónapos, ő még inkább a vonatért van oda.
2011. júl. 2. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vonatunk már van Nekünk is, nagyon szereti a kicsi azért gondolkoztam a bővítésen. :D
2011. júl. 3. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!