Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most lettünk szobatiszták de...

Most lettünk szobatiszták de egy újabb kérdés merült fel bennem. Ki hogyan törli a fenekét kakálás után a gyereknek?

Figyelt kérdés
Wc papírral vagy még mindig a popsitörlővel? Nem igzán férek oda jól a popsihoz ha áll. Igazán csak akkor tudom jól megtörölni neki ha lefektetem és nedves törlőkendővel törlöm meg neki. De ez már olyan ciki ha a dolgát a nagy wc-be csinálja.
2010. jún. 22. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne az ciki? Fiam 5 éves, és még mindig van a wc-ben popsitörlő, amit szokott használni, sőt néha én is használom. Jó puha, nedves.. Szépen letörli.
2010. jún. 22. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is nedves törlővel törlöm neki,mindig mondom,hogy fogd meg a bokádat ,lehajol és jól kitudom törölni!
2010. jún. 22. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is most lett szobatiszta. Ő ha kakál egyből lefekszik a földre és felemeli a lábát, hogy töröljem meg neki. Nedves popsitörlőt használunk mi is.
2010. jún. 22. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Vagy használhattok nedves wc papírt is, azt utána bele tudjátok dobni a vécébe, mert lebomlik. Max 3 db mehet egy öblítéssel. ;)

(Én magam is elhasználok egyet-egyet nagydolog után. ;))

2010. jún. 22. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:
popsitörlő, és utána wc papír hogy ne legyen nedves
2010. jún. 22. 14:40
 6/8 Victory82 ***** válasza:
Szia!A kisfiam 2 és fél éves,szerencsére nappal már szobatiszta.Mi úgy szoktuk,hogyha végez,akkor segítek neki leszállni a Wc-ről és egyből lehajol.Nem is tudom,ez hogy alakul ki,de nálunk bevált.Én nedves Wc papírral törlöm meg a popsiját!
2010. jún. 22. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nedves törlőkendővel - az a legalaposabb, nekidől a lábamnak, megtörlöm, majd felemelem a lábát, hogy még alaposabb legyek.
2010. jún. 22. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Lányom is lehajol, támaszkodik a földön és popsitörlővel törlöm neki, de néha wcpapírral, ami közelebb van:) szokjuk azt is, de a papírral nehezebb. Mi még bilizünk, kétéves.
2010. jún. 22. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!