Ti hogy csináljátok? Nemrég született kisbabánk, de az apjával folyton veszekszünk. El akarok menni, de senkim sincs. Anyaotthonon gondolkodom csak félek, hogy tartom el magunkat.
Hogy csináljuk?
Mi például a férjemmel akkor vállaltunk babát, amikor már 10 éve ismertük egymást.
Ti?
Min lehet ennyire elfajulni a dolgoknak? Megcsalt, megvert?
Mi 7 éve vagyunk együtt... Soha nem hittem volna, de nekünk is ilyen lett a kapcsolatunk... :(
Nagyon bánt a dolog... Nekem lenne hová mennem, de nekem olyan jó a családom... Annyira szerettem volna, ha a kisfiam is úgy nő fel ahogy Mi a testvéremmel... :( A szüleim 1x ha veszekedtek akkor sem előttünk (pedig voltak gondjaik...) :(
Nem tudok érdembeni segítséget adni, de meg értelek teljesen. Talán tényleg az a legjobb ha vissza mész dolgozni és össze szeded magad, majd eljöttök... :(
Igen én is azon vagyok-voltam, hogy szép teljes család legyünk, mert nekem nem volt az... és azóta még rosszabb a helyzet. Nagyon csúnyán viselkedik, nem tudom felfogni, hogy lehet ilyen és hogy tud nyugodtan aludni nincs lelkiismerete??:(( már párszor elindultam a védőnőhöz, hogy beszéljen az anyaotthonról, de annyira félek, hogy el is veszíthetem a gyermekem ha nem jól sül el... viszont ez sem maradhat így...kitudja mi lesz így is... sajna ő már bármire képes... pedig annyira vártuk a babánkat. Nem gondoltam, hogy ez lesz, olyan mint egy rémálom és várom, hogy felkeljek, miközben imádom a gyermekem...
Kitartást utolsó válaszoló neked!
Még csak nem is ismeritek a pontos helyzetet, de máris ítélkeztek. Ez az értelmi bizonyítványotok.
Kérdező a gyerek nem csak a tied, hanem a férjedé is 50-50%-ban.
Továbbá kérlek írd le hogy pontosan miért is romlott meg a kapcsolatotok, így talán teljes képet kaphatunk a történtekről.
Aki pedig részinformációk alapján ítélkezik, az kimondhatatlanul szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!