Van, aki elkottette magat? Hany eve volt, jo dontes volt? Nem lett belole (egeszsegi) problema?
36 vagyok, nemsokara szuletik a harmadik gyerekunk. En sem szeretnek tobb gyereket, mindegyik terhessegem problemas volt, csomo mindenen kellett aggodni, a mostani mindenen tultesz. Eleve harom gyerekben gondolkodtunk, de igy plane nem szeretnek rizikozni. Hormont szedni ennyi idosen mar nem szeretnek, egy rakat rossz sztori van a spiralrol a barati korunkben, ovszerezni eveken at, na ne...
A ferjem is erosen gondolkodik azon, hogy elkottesse magat, de en tenyleg nem szeretnek tobbet terhes lenni, szoval egyre tobbet gondolkodom az elkottetesen.
Viszont pont multkor olvastam, hogy valakinek mehen kivuli terhessege volt a mutet utan. Neked milyen tipusu muteted volt? Tenyleg lehet ilyen?
Koszi a valaszokat! Igen, nagyon gondolkodom az elkottetesen, meg utanakerdezek a dokinal is, csak annyi baj van igy is ezzel a terhessegemmel, hogy mindig vannak ennel elorebbvalo megbeszelendo kerdesek.
Az elso kettot termeszetesen szultem, egyenlore nem.emrult fel a csaszar, bar tobb ok miatt is lehetne, igy ezt is at kell beszelni, hogy pl termeszetes szules utan ez hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!