Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30. hétig +3-4kg, mennyi lesz...

30. hétig +3-4kg, mennyi lesz még?

Figyelt kérdés

Ti mennyit híztatok az utolsó időszakban?

alapból magas súllyal estem teherbe, nem szeretném elérni a 100at, de csak 4kg választ el tőle :(

(pajzsmirigy alulm. miatt, mire kikönyörögtem a gyógyszert, terhes lettem)

2016. júl. 14. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 86-tal kezdtem, ma van a kiírt dátumom, és 5 kg-ot híztam, azt is kb. a 18-20. hétig, azóta nem. Nem voltam terhességi cukros, nem diétáztam, mégsem híztam, pedig sztem a terhesség előtt ha ennyit eszem, jóval több jött volna fel rám.
2016. júl. 14. 20:35
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor talán van esélyem kétszámjegyű súlynál maradni... :(
2016. júl. 14. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
30. hétig 3 kilót híztam, utána még 10-et.
2016. júl. 14. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:

86-tal kezdtem. 30. hétig 6 kg jött fel, azóta még 4. Remélem itt megall.

37 hkm

2016. júl. 14. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
30. hétig nekem is olyan 3 kg volt, utolsó másfél hónapban jött fel még 7-8 kg, pedig már nem számítottam ilyen sokra. De valószínűleg a nagyrésze víz volt, mert mikor hazajöttem a korházból kevesebb kiló voltam, mint terhesség előtt.
2016. júl. 14. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
30.hètig feljött 3kg utána mèg 1kg,most 38 hetes vagyok,a mérleg nem mozdult.
2016. júl. 15. 05:13
 7/7 anonim ***** válasza:

figyelj oda az étkezésre és sétálj, ha jól érzed magad. A vizesedést sajnos nem tudod megúszni, ha arra vagy/leszel hajlamos, de a jó hír hogy a víz utána lemegy a 6 hét alatt

az elsővel így voltam, ott jó 5-6 kg jött fel az utolsó időszakban, a másodikkal jóval hamarabb vizesedtem de kevesebbet, nála 6 hét után mlg mindig volt plusz 3-4 kg. Most már annyi vagyok mint előtte, a következő cél mínusz 5 kg hogy annyi legyek mint az első előtt :))

2016. júl. 15. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!