Mi volt a legidiótább tanács, amit kaptál terhességgel, babával, gyerekneveléssel kapcsolatban?
Anya mindig azt mondja, hogy nyúljak be a pelusba, van-e kaki. Ő is mindig így nézte meg. Én meg vàlaszoltam, hogy akkor nyúlj be Te :)
Ez nem idióta, inkàbb vicces :)
"ekkora gyereknek nem kell már napi 8x szopnia! felesleges már éjjel szoptatni, nem kell neki adni, majd megszokja!"
3 hónapos volt és nagyon rossz alvó.
elhittem, elvettem az éjjeli cicit. ugyanúgy rossz alvó maradt, csak már eszközöm sem volt a megnyugtatására :'(
"Minek beszélni hozzá, még úgyse érti?" - Mondta kedves férjem, amikor javasoltam neki, hogy beszéljen ő is a babához.
De úgy tűnik, szerinte a babák nem a szüleiktől tanulnak beszélni, hanem valami égi sugallatra kezdik el, ami 1 éves kor után érkezik :).
Nem nekem (világból is kifutottam volna), hanem barátnőmnek, anyósa:
Ha nyűgös a baba, fogzik, a cumiját bele kell mártani pálinkába.
:o :o :o
mai napig kapom, ha vígasztalom, mások szerint el lesz kapatva, meg anyás lesz.
vagy, hogy a kukiját nem kell tisztítani
de mostanában igaz nem tanács, de legjobban az kerget ki a vilából, amikor azzal zsarolják, ha ilyen rossz vagy, nm szeretlek. nem egyszer szóltam érte, hogy a szeretet állandó, és nem akarom, hogy azt higyje csak akkor van szeretve, ha jó, a kudarcok feldolgozását akadályozzák ezzel, többet nem akarom hallani, az én gyerekemnek ne mondjanak ilyet(rokon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!