Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legidiótább tanács,...

Mi volt a legidiótább tanács, amit kaptál terhességgel, babával, gyerekneveléssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 17:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha sir és nincs rá oka,- nem kakis a pelus, nem fáj a hasa, nem éheS,akkor hagyjatok sirni, és egyébként is, már 8 hetes, nem kellene éjjel felkelnie. El lesz igy kapatva.
2016. júl. 12. 22:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Anya mindig azt mondja, hogy nyúljak be a pelusba, van-e kaki. Ő is mindig így nézte meg. Én meg vàlaszoltam, hogy akkor nyúlj be Te :)

Ez nem idióta, inkàbb vicces :)

2016. júl. 12. 22:17
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Fessuk ki a babaszobat ujra szulea elott mert asztmas lesz :)
2016. júl. 12. 23:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"ekkora gyereknek nem kell már napi 8x szopnia! felesleges már éjjel szoptatni, nem kell neki adni, majd megszokja!"

3 hónapos volt és nagyon rossz alvó.

elhittem, elvettem az éjjeli cicit. ugyanúgy rossz alvó maradt, csak már eszközöm sem volt a megnyugtatására :'(

2016. júl. 13. 10:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Minek beszélni hozzá, még úgyse érti?" - Mondta kedves férjem, amikor javasoltam neki, hogy beszéljen ő is a babához.

De úgy tűnik, szerinte a babák nem a szüleiktől tanulnak beszélni, hanem valami égi sugallatra kezdik el, ami 1 éves kor után érkezik :).

2016. júl. 13. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem nekem (világból is kifutottam volna), hanem barátnőmnek, anyósa:

Ha nyűgös a baba, fogzik, a cumiját bele kell mártani pálinkába.

:o :o :o

2016. júl. 13. 19:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

mai napig kapom, ha vígasztalom, mások szerint el lesz kapatva, meg anyás lesz.

vagy, hogy a kukiját nem kell tisztítani

de mostanában igaz nem tanács, de legjobban az kerget ki a vilából, amikor azzal zsarolják, ha ilyen rossz vagy, nm szeretlek. nem egyszer szóltam érte, hogy a szeretet állandó, és nem akarom, hogy azt higyje csak akkor van szeretve, ha jó, a kudarcok feldolgozását akadályozzák ezzel, többet nem akarom hallani, az én gyerekemnek ne mondjanak ilyet(rokon)

2016. szept. 19. 19:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Pálinkáról jut eszembe: ismerőst az anyja úgy nyugtatta meg, hogy mákot szopogattatott vele babaként.
2016. szept. 19. 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem többen előírták a rokonságból, hogy fiút kell szülnöm. Szóltam ezt az apjával egyeztessék le, ha már nem figyeltek biosz órán.
2016. szept. 20. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!