El lehet felejteni valaha a gyerekem apját? Terhesen magamra hagyott és csak idegeskedek stresszelek. A baba ezt érzi?
Szia!
Persze, hogy el fogod felejteni.
Én 14 hetes kismama vagyok a 11. héten akart abortuszra rángatni, mivel ő "meggondolta magát"... előtte meg jobban akarta a babát, mint én :(
Én abba a pillanatba megutáltam és már csak a kisbabámra koncentrálok.
Jah és próbálj megnyugodni és lazítani, mert érzi a baba ha te stresszelsz. :(
Szomorú,biztosan nagyon rossz lehet MOST neked.De ne felejtsd el,az idő megoldja.Tudom,tudom,hatalmas közhely,de ez így van!
Valószínűleg később,a baba születése után egyre rosszabbra fordultak volna a dolgok.Talán szerencsésebb,ha még most lelépett.Nem tudom felfogni,hogy miért viselkedik valaki úgy,mint a te volt párod!Hirtelen szabadság kell,hirtelen nem kell már a baba...atyám...Az én értékrendem szerint ez megbocsáthatatlan,undorító,egyszerűen érthetetlen.
Nem akarok ömlengeni,de egy baba annyi-annyi szeretetet ad,az első perctől kezdve!
Te pedig ne keseregj sokat,koncentrálj a kicsire.Idővel új párt is találhatsz,valakit aki megbecsül és szeret benneteket,együtt a gyermekeddel!
Sok szerencsét,remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!