Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Több gyerekes szülők, ha...

Több gyerekes szülők, ha bárhová költözhetnétek a világon, hová mennétek és miért?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, lenne minden, munkahely, pénz, stb. Melyik országot választanátok?
2016. júl. 8. 12:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
67%
Az ismerőseim akik kint vannak,utálják a helyzetet.Utálják,hogy ebben az országban nem tudtak megélni,és vágynak haza.Ők nem szólnának semmit a kommentekhez,nem nekik szól,nem vennék magukra.
2016. júl. 8. 14:08
 22/31 A kérdező kommentje:
Állj! Leszarom mindenki hüvelygombáját és ismerőseit. Ha anyázni akarjátok egymàst, nyomjátok privátban. A kérdésem alatt be lehet fejezni!
2016. júl. 8. 14:09
 23/31 anonim ***** válasza:
15%
Kedves kerdezo, te tetted fel a kerdest, te is fikaztad Magyarorszagot (nem ez volt a kerdes), hallgasd meg mas velemenyet es tapasztalatat is!
2016. júl. 8. 14:15
 24/31 anonim ***** válasza:
67%

Hogy legyen egy kérdésre adott válaszom is:

Nem költöznék el sehova,mert itt vagyok otthon,itt van a házam,a munkám,a családom,és a megélhetésem is.

Angliába tuti nem mennék,nem tetszik a tömeg,a hideg,csúnyák a házak is.Skócia ugyanez.Ausztria,Mallorca,Olaszország,Belgium tetszett,de ezekben sem tudnám otthon érezni magam,talán Olaszország,de csak valami eldugottabb csücske.Románia,Szlovákia,Ukrajna természetesen szóba se jöhetnek.ennyi.Máshol még nem jártam.

2016. júl. 8. 14:23
 25/31 anonim ***** válasza:
51%

Ha lenne minden, munkahely, pénz, ilyesmik, hát akkor én valami tengerparti meleg országba. Soha nincs tél, rossz idő, szuperül éreznénk magunkat mindig. Pl. Hawaii, vagy Kalifornia.

Tudom, mindenki más az egészségügy meg az oktatás meg ilyesmik alapján döntene.

De ha lenne elég pénzem, akkor jó ellátást kapnék egészségügyben. Meg valószínűleg oktatásban is.

2016. júl. 8. 15:14
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi jelenleg Angliaban elunk egy gyerkoccel es utban van a masodik. Ha minden adott lenne, biztosan Magyarorszagon elnenk, de ez sajnos nem igy van. Kuzdunk, hogy haza tudjunk koltozni nehany even belul. Rengeteg rosszat tudnek irni Angliarol, jot keveset, talan csak annyit, hogy itt talalkoztam az egyebkent magyar ferjemmel. Nem szeretunk itt elni, de egyelore nincs mas valasztas. Nem erdekel sem az itteni kereset, sem az, hogy egy het alatt megvan egy nyaralasra valo osszeg, sem az, hogy a gyerekem tokeletesen beszelne angolul. Iskolaban is meg lehet tanulni angolul, csak ugy, ahogy en is tettem, es minden mast is feladnek azert, hogy a gyerekem ne ugy nojon fel, hogy csak apa meg anya van. Minden itteni dologbal tobbet er egy-egy nagyszuloknel eltoltott het vagy az utcabeli gyerekekkel valo jatszas. Itt semmi nem adott a normalis gyerekneveleshez.
2016. júl. 8. 16:22
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi is éltünk Angliában 5 évet, spóroltunk és nagyon nagyon gondolkodtunk, hogy na most bárhova lehetne költözni, de mégis visszajöttünk Magyarországra. Egyrészről nagy tortúra volt Anglia és beilleszkedni, ami sosem az igazi. És megtanulni a nyelvet a semmiből. ezt nem akartam újra kezdeni, ahogy a pénzem sem elverni más országba való átköltözésre, hogy feléljem addig amíg munkát találok. Valamint német területre nem mennék, mert nem tetszik a nyelv. És végül de nem utolsó sorban Magyarországon tudtunk venni egy kertes szép nagy házat. ezt máshol ennyi pénzből biztos nem tudtuk volna. Jó egyetem itt is van. Szóval ezek szerint az én válaszom, hogy nem mennék sehova, több gyerekkel a nyakamon meg főleg nem.
2016. júl. 8. 19:06
 28/31 anonim ***** válasza:
12%
Talán Belgium. Vagy Hollandia. De ha nem utálnám a hosszú, sötét telet, akkor valamelyik skandináv országba mennék legszívesebben. Egyrészt ezek nagyon szép országok, másrészt az egész ottani gondolkodásmód, rendszerszinten is sokkal közelebb áll hozzám, mint ami itthon van. Na meg az az oktatás, amit ott kapnak a gyerekek, össze sem hasonlítható az ittenivel. A nagyobbik fiam már iskolás, gyakran eszembe jut, hogy mennyivel jobban ki tudna bontakozni, ha egy svéd, norvég, vagy finn iskolába járhatna.
2016. júl. 8. 20:06
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Van Magyar ismerősöm Svédországban,szerinte ott meg katasztrofális az oktatás,meg a gyereknevelés.Nem lehet fegyelmezni a gyerekeket pl csak zsebpénz elvonással.nem lehet eltiltani semmitől,nem lehet megbüntetni,nem lehet szobafogságra ítélni,sem kiabálni,és azt mondja iszonyatosan neveletlenek ott a gyerekek.
2016. júl. 8. 21:18
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Bár lennének ötleteim, hogy külföldön hol próbálnám ki az életet /Olaszország, Ausztrália, Ausztriát is megnézném/, mégis azt érzem, hogy otthon igazán sehol sem érezném magam. Két gyermekem van. Élénken él bennem a gyerekkorom. A nagyszüleimmel töltött idő. Minden szerettünk itthon él, Magyarországon. A szívem szakad bele abba a gondolatba, hogy az anyagi előrejutás érdekében szétválasztanám a gyermekeimet és az imádott nagyszülőket, és évente kb. 2x 1 hetet tölthetnének együtt. A nagyszülőkre, a nagybácsik és a család közelségére szükségük van a gyermekeimnek. Talán majd egyszer, amikor már nem lesznek nagyszülők, de erre még gondolni sem szeretnék. Imádom a családom, az anyukám, azt hiszem, Nélkülük nem lenne élet az élet. Szval maradnék itthon.

Egyébként szerencsénk van a férjünkkel, átlagon felüli fizunk van, biztos állàsunk és azt csinálhatjuk, amit tanultunk és szeretünk.

2016. júl. 8. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!