Több gyerekes szülők, ha bárhová költözhetnétek a világon, hová mennétek és miért?
Ja,hát mondjuk Angliában tényleg nem kell lefizetni az orvosokat,mert akkor se látnak el normálisan,mire orvos kézbe jutsz meggyógyulsz vagy meghalsz kb,ezt mindenki tudja,az is aki Angliában él meg az is aki nem.
Nem tudom ki hogy van vele,mindenki költözzön ahova akar szíve joga,és ha ott jól érzi magát annak csak örülök,de az roppant ellenszenves,hogy valaki magyarként elköltözik,és rögtön szarozza a saját fajtáját!!
Most én is mondhatnám,hogy gáz,hogy itthon annyira se jutottál,hogy rögtön Angliáig kelljen futnod,hogy összeszedj valami kis pénzt meg jövőt a gyerekednek,de nem mindenki van így hál Istennek.
Wrdekes hogy pont te aki Magyarországon élsz szólod le a másikat aki kint él/dolgozik. Te akkor különb vagy? Pont ezért (is) költöznek el az emberek mert otthon ilyen a hozzáállas. Senkinek semmi nem jo, és igen ez elég frusztráló.
Egészségügy...szerintem amíg más országban nincs tapasztalatod addig e írj tudatlanul butasagokat. Én is egészségügyben dolgozók (első hozzászolo) igaz nem Angliába. Nem tudom ott mi a helyzet de kétlem hogy az lenne mint amit leírtal. :)
Szép dolog a féltékenység gondolom te nem tettél érte hogy kijuss pedig ahogy látom nagyon szeretnél. Amúgy hozzá sem szóltál volna de tok jó az emberekbe belekotni :) tipikus magyar.
Köszi,de curvára nem mennék ki egy idegen országba,idegen emberek közé,8-an lakni egy szűk lyukba,csak ha az éhen halás szélén állnék.Ezért is mennek ki annyian mert itthon képtelenek megélni.Szerencsére én nem tartozom közéjük,bár azt gondolsz amit akarsz.
"tipikus magyar"...igen az vagyok! Te mi vagy??? Mert ott egy bevándorló vagy,és ahogyan írsz már magyar sem vagy!haza se gyere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!