Több gyerekes szülők, ha bárhová költözhetnétek a világon, hová mennétek és miért?
Svájc. Most is itt élünk. Szeretjük :)
Közel van Magyarország, sokat járunk haza, máshol nem igazán tudnám elképzelni :)
HA lenne lehetőségem: Kanada, Svájc, Hollandia,Izrael, esetleg USA, Németország.
Miért? Mert bárhol élhetőbb, mint itt, a gyerekek oktatása pedig nagyon fontos.
Angliaban. Itt is vannak persze gondok, de a minden napi elet elhetobb. Es van jovoje a gyerekemnek.
Egyetemi apolo vagyok ( otthon vegeztem ), otthon a sz@rt pucoltam a korhazban, ugy, hogy a betegek, hozzatartozok , orvosok labtorlokent bantak velem.
Itt ? Itt kb. kiralyok az apolok! Tisztelet, szeretet mindenki reszerol, es itt nem a legaljabb munkat vegzem 5 ev egyetem utan, hanem sebet varrok, es antibiotikumot irok ha ugy latom jonak.
Azt hiszem nem kell folytatnom. :)
Viszont nagyon megdolgoztam, es megszenvedtem azert, ahova jutottam. A legtobben feladtak volna mikor 6 even at eltem 5 vadidegennel, egy akkora szobaban mint otthon egy kisebb panel furdoszoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!