Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány db pelenkátok van otthon?

Hány db pelenkátok van otthon?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, hogy más is ilyen gyűjtögető-e, mint én. Amikor akciós, sokat veszek.
2016. júl. 6. 15:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kb. 200 db, de volt már ettől több is. Gyűjtögető vagyok és két pelenkásom van. Igaz a nagyobb most tanulja a szobatisztaságot és neki csak a délutáni alváshoz és éjjelre adok pelust. Előtte napi 8-9 fogyott a kétvgyereknek. Egy héten majd hatvan darab pelus fogyott. Nekem nagyüzemben kellett vennem.
2016. júl. 6. 17:41
 12/16 anonim ***** válasza:

nálunk kb. 20 pelenka van. majd holnap veszunk.

amikor akcios akkor veszek 5-6 csomag pelenkát is. (jelenleg nincs akcio :D ugyhogy csak egyesével veszek)

2016. júl. 6. 18:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Általában 6-7 nagy csomaggal veszek egyszerre, mert így éri meg a pontok, végösszegi, márka kuponok miatt, illetve egyszerűbb egyszer kérni egészségpénztári számlát. Most kb 400 pelenka van itthon, két hete vásároltunk. Mi is jártunk már úgy, hogy kinőtte, de eddig mindig sikerült többért eladnom mint amennyiért vettem. :-)
2016. júl. 6. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Általában 2-3 nagy csomag van itthon(olyan 200 db).
2016. júl. 6. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:

le volt árazva a babydream a rossmannban, ha két csomagot veszel, akkor csak 2000/csomag, így összesen 100 db van itthon.:)

És 4X80 törlőkendő, mert 1000 volt 4 csomag.:)

kicsi a lakásunk, ez a maximum, amit behozhatok:))

2016. júl. 6. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:
288 db (most rendeltem), meg még egy bontott kis csomag.
2016. júl. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!