Bejelentett bér szerint jogosultak vagyunk ingyenes ovis étkezésre, de valójában jóval többet keresünk. Ilyenkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kérhetném az ingyenes étkezést,de látszik rajtunk,hogy jól élünk,nem lenne pofám.Viszont ha egyszer ezt valamiért ellenőriznék,akkor rögtön kiderülne,hogy jogosultak lennénk,és akkor adott,hogy miért nem kérem? De azt még sem mondhatom,hogy mert kézbe kapunk még.Pedig szerintem sokan vannak így.2016. júl. 6. 11:35
21/28 anonim válasza:
Ne haragudj de pitiáner vagy ezt nem azoknak találták ki akik jól élnek!Amúgy nekem elég kevés a keresetem mégis fizettem a bölcsiben is és az oviban is !Szégyelje el magát aki jogtalanul kéri!Amúgy akinek több gyereke van alapból jár ez oké is .Aki pőedig 1 gyerek után nem tudja kifizetni a 8-10e forintot az süljedjen jó mélyre .
22/28 A kérdező kommentje:
Ha kevés a kereseted akkor miért fizeted?
2016. júl. 6. 14:01
24/28 anonim válasza:
21-es vagyok.Azért mert nem akarok az önkormányzatra menni szar alamizsnáért oda járjanak csak a tudod kicsodák nem írom ki.Majd meglátod kik kérik ezt ha odamész.
25/28 A kérdező kommentje:
szerintem te valamit összekeversz,ingyen kaja miatt nem kell az önkormányzathoz menni,mert ezt az oviban kell csak kitölteni.Egyébként miért mennék oda? Nem hiszem hogy valaha arra szorulnék.Gondolom a cigányokra gondolsz egyébként,de én úgy tudom a lakosság 80%-a igénybe veszi az ingyen étkezést.
2016. júl. 6. 14:32
26/28 anonim válasza:
Valahogy sejtettem, hogy a 67%-os "az én adómból te aztán ne..." felszólalása után ki fog derülni, hogy minimálbér környékén keres és gyakorlatilag alig fizet adót. :)
27/28 anonim válasza:
Jé én ilyen kérdést ki se függesztené micsoda emberek vannak.
28/28 A kérdező kommentje:
Mert???
2016. júl. 7. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!