Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ovis ballagásra adtok/adtatok...

Ovis ballagásra adtok/adtatok valamit a gyereketetnek?

Figyelt kérdés
Ugy értem hogy valami virágcsokrot, ajándékot, amit az oviban adtok oda. Mit szokás ilyenkor adni a szülőnek? Vagy semmit?
2016. máj. 4. 21:33
 1/8 anonim válasza:
0%
Nem! Semmit! Hidd el megbánnád! Kb. 10 év múlva meg is tudod miért...
2016. máj. 4. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 évvel ezelőtt egy színesceruza készletet kaptam, nem nagy dolog mai szemmel, de én örültem neki. Én a gyerekemnek valószínűleg szintén valami pici kedvességet fogok adni, de még nem gondolkodtam rajta.
2016. máj. 4. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1.válaszoló:már miért bánná meg?!Az én egyik gyerekem 18 évvel ezelőtt ballagott el az oviból,és még mindig nem bántam meg.Sőt,azt se bántuk meg,amit az általános sulis és a gimis ballagásra kapott!Az én legnagyobb gyerekem 24 éves,és kapott az ovis ballagására egy kis fiús virágcsokrot,és a családi vacsorán még egy matchbox készletet.A 2.fiunk tavaly ballagott az oviból,szintén egy fiús kis csokrot kapott,egy héliumos scooby-doo lufit,és-mivel állandóan rajzol-egy színes ceruza készletet(a legjobb fajtából).A legkisebb kiscsoportos ovis(ráadásul lány)még nem gondolkoztunk mi is legyen.
2016. máj. 4. 22:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk en is kiváncsi lennék miért bánnám meg. En is valami gyerekes csokorra vagy lufiban plüssre vagy hasonlóra gondoltam, nem autóra, gyémánt ékszerre, vagy hazat a nevére.

Az előző ballagasokon láttam hogy pár szülő adott, de nem is figyeltem miket, csokrokat azt láttam, de azt eszrevettem hogy nem volt nagyon jellemző az ajándékozás, mint mondjuk iskolai ballagasokon. Ezert is kérdeztem, másoknal mennyire szokás, vagy mennyire kapnak valamit utána otthon.

2016. máj. 5. 07:26
 5/8 anonim ***** válasza:

én szerintem fogok adni, bár csak jövőre aktuális.

valami klassz kis csokrot (plüssel a közepén, vagy a kedvenc csokijából :)) és apró ajándékot. kisautót, könyvet, labdát, vagy hasonlót.

bölcsis ballagáson is kapott ajándékot, akkor focilabdát :)

2016. máj. 5. 08:29
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

ezeket kapja szülőktől és nagyszülőktől közösen

mindkettőt egyébként is megvettem volna (na jó a könyvet valszleg csak kivettük volna könyvtárból, de egy rendesebb órát amúgy is vettem volna neki, mert jelenleg ezek a mcdonalsdos hordhatatlan órái vannak)

2016. máj. 5. 08:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Csokrot nem adtam, az az én fiamnak egyáltalán nem érdekes, de ahogy láttam, más gyerekek sem kaptak virágot. Elvittük viszont a ballagás után fagyizni, és annyi gombócot ehetett, amennyit csak akart :) Ja, meg kapott egy plüssmacit (már 8 éves, de a mai napig imádja a mackókat, tele van vele az ágya :D ), de szerintem a könyv, ceruzakészlet, vagy bármi hasonló is jó ötlet. De olyasmit is kaphat, amit majd az iskolában fog használni.
2016. máj. 5. 08:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszi a válaszokat.

6-os, tényleg jo ötlet az óra. De ez a könyv is jo választás.

2016. máj. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!