Miért érzem azt hogy 25 évesen korai a baba?
Már a 21. hétben vagyok, de ahogy egyre jobban múlnak a hetek, egyre bizonytalanabb vagyok, hogy tényleg bele jó e hogy belevágtunk.
Az első időkben nagyon akartam.
Rosszul esett hogy apám nem örül neki. Szeretném azt gondolni ha megszületik akkor megváltozik a véleménye, de ezt sajnos kétlem.
Mindenki más beleszól. Mintha egy hülye lennék, és nem tudnám majd hogy kell ellátni és gondoskodni egy gyerekről.
Egyébként sokszor örülök neki, amikor az UH-n látom, vagy éppen mocorog, csak sajnos a párom is úgy viselkedik, hogy nem tudom örül e neki vagy sem: néha oda van érte, máskor meg nem is érdekli.
Lepontoztatok, de én komolyan írtam, amit írtam.
Ha már most ennyire ezen gondolkodsz, hogy nem korai-e még a baba, akkor valószínűleg korai. Azt is írod, hogy bizonytalan vagy. Gondolod, ha megszületik a babád, akkor népszerűbbek lesztek??
Lehet, hogy radikálisan hangzott az első válaszom, de a reakcióm amiatt volt, mert mi éppen örökbe akarunk fogadni egy babát, és több évet kell rá várni, mire megkapjuk.
NYILVÁN NEM KOMOLYAN GONDOLTAM, HOGY MOST SZALADJ IDE, SZÜLD MEG A GYEREKET, ÉS HAGYD ITT NÁLUNK! Bocs attól, aki ezt komolyan vette!
Egyből az futott át az agyamon, hogy miért nem én járok UH-ra nagy pocakkal, nálunk mindenki örülne a kis jövevénynek, mindene meglenne stb.
Még egyszer: ne haragudj, nem akartalak megbántani! Remélem, rendeződik a helyzeted, és boldog leszel a babáddal!
Még annyit, hogy szerintem most ne másokkal, hanem a gyerekkel törődj, neki kellene örülnöd. A párod, meg apukád mehetnek a fenébe...
tudom hogy azon szerencsések közé tartozom akinek lehet babája, sőt elsőre összejött, és mégis panaszkodom :(
át sem tudom érezni mit élhet át az, akinek nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!