Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért érzem azt hogy 25...

Miért érzem azt hogy 25 évesen korai a baba?

Figyelt kérdés

Már a 21. hétben vagyok, de ahogy egyre jobban múlnak a hetek, egyre bizonytalanabb vagyok, hogy tényleg bele jó e hogy belevágtunk.

Az első időkben nagyon akartam.

Rosszul esett hogy apám nem örül neki. Szeretném azt gondolni ha megszületik akkor megváltozik a véleménye, de ezt sajnos kétlem.

Mindenki más beleszól. Mintha egy hülye lennék, és nem tudnám majd hogy kell ellátni és gondoskodni egy gyerekről.

Egyébként sokszor örülök neki, amikor az UH-n látom, vagy éppen mocorog, csak sajnos a párom is úgy viselkedik, hogy nem tudom örül e neki vagy sem: néha oda van érte, máskor meg nem is érdekli.

2008. szept. 28. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Add nekem örökbe, én örülnék neki....
2008. szept. 28. 09:34
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Én is 25 vagyok és mi is nagyon vártuk,hogy megfoganjon a baba. Aztán mikor sikerült,én is bepánikoltam,hogy majd el tudom-e látni,mi lesz a testemmel, velünk,mit szól a család stb. A férjem szüleitől tartottunk mert azt gondoltuk,nem fognak majd örülni,mert korábban azt mondogatták,ráér pár év múlva,ehhez képest örültek és anyósom már alig várja,h megszülessen.Az én szüleim dettó.Mi mondjuk amikor eldöntöttük,h mostantól bármikor jöhet,nem kértük ki senki véleményét és nem is dzóltunk senkinek.Ne hagyd,hogy a család véleménye befolyásoljon,próbálj arra gondolni,hogy a kisbabád mindent érez,azt is,ha szorongsz vagy szomorú vagy.Gondolj rá, és arra,hogy hamarosan a kezedben tarthatod a picit és az milyen csodálatos lesz.Szerintem apukád véleménye is váéltozni fog,ha találkozik az unokájával.Ne hagyd,hogy bárki beleszóljon,hiszen eléggé felnőtt vagy ahhoz,hogy tud,mit akarsz.Pont a héten kérdeztem a védőnőt,hogy honnan fogm tudni,mit kell csinálni a babámmal.Azt mondta ne aggódjak,nem úgy születünk,hogy mindent tudunk,de működni fog az anyai ösztön és mindenre rá fogok jönni a maga idejében.Szóval boldog babavárást neked és próbáld kizárni a negatív gondolatokat,mert az árt neked és a babócának is. A párodnál ez természetes,nem tudja,mire számítson.A férfiak általában addig nem tudnak mit kezdeni a babával,amíg a pocakban vannak,mert ők nem érzik úgy a jelenlétüket,mint mi,nincs olyan kapcsolat vele.Legközelebb hívd el az uh-ra,had lássa és hallja a szívdobogását.Minden jót kívánok neked!
2008. szept. 28. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok.Ezeket leszámítva jól vagy?Jól viseled a terhességet?Vigyázz nagyon magadra és a babádra,meglátod,minen jóra fordul majd.Ráadásul sose érezd magad egyedül,a babócád mindig veled van,gondolj rá ha szomorkodsz.
2008. szept. 28. 09:52
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ, mostmár jól vagyok, az elején nagyon rosszul voltam, akkor ugye azzal voltam elfoglalva hogy ne hányjak, stb... de most hogy ezeket a problémákat leszámítva minden OK, érzékenyebb vagyok ezekre a dolgokra...
2008. szept. 28. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
hát itt sajnos nem veled van a baj,hanem a körülötted lévő emberekkel.nagyon sajnálom hogy ilyen bárgyú banda közt élsz.próbáld őket felvilágosítani,hogy nem vagy debil,és akinek nem tetszik,az ne sűrűn kopogtasson nálad.légy boldog,ne rontsd el ezt a gyönyörű időszakot,ilyen buta emberek miatt.
2008. szept. 28. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Természetes,hogy érzékeny vagy,nézz vígjátékokat,olvass vidám könyveket és csak magatokkal törődj.Meglátod,minden el fog rendeződni.
2008. szept. 28. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Lepontoztatok, de én komolyan írtam, amit írtam.

Ha már most ennyire ezen gondolkodsz, hogy nem korai-e még a baba, akkor valószínűleg korai. Azt is írod, hogy bizonytalan vagy. Gondolod, ha megszületik a babád, akkor népszerűbbek lesztek??

Lehet, hogy radikálisan hangzott az első válaszom, de a reakcióm amiatt volt, mert mi éppen örökbe akarunk fogadni egy babát, és több évet kell rá várni, mire megkapjuk.

NYILVÁN NEM KOMOLYAN GONDOLTAM, HOGY MOST SZALADJ IDE, SZÜLD MEG A GYEREKET, ÉS HAGYD ITT NÁLUNK! Bocs attól, aki ezt komolyan vette!

Egyből az futott át az agyamon, hogy miért nem én járok UH-ra nagy pocakkal, nálunk mindenki örülne a kis jövevénynek, mindene meglenne stb.

Még egyszer: ne haragudj, nem akartalak megbántani! Remélem, rendeződik a helyzeted, és boldog leszel a babáddal!

Még annyit, hogy szerintem most ne másokkal, hanem a gyerekkel törődj, neki kellene örülnöd. A párod, meg apukád mehetnek a fenébe...

2008. szept. 28. 17:23
 8/8 A kérdező kommentje:

tudom hogy azon szerencsések közé tartozom akinek lehet babája, sőt elsőre összejött, és mégis panaszkodom :(

át sem tudom érezni mit élhet át az, akinek nem lehet.

2008. szept. 29. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!