Első gyermekes anyukák mennyire bizonytalanok a baba ellátásába, nevelésébe? Ja és hány évesen érkezett az első baba?
30 évesen szültem.
Nem vagyok szuperanyu.
Úgy érzem,hogy én nem nagyon vagyok bizonytalan,valószínű,azért sem,mert a párommal beszégettünk a gyerek érkezése előtt,arról,hogy mit hogy szeretnénk csinálni nevelés ügyben és egyezett nagyvonalakban a véleményünk.
Amúgy meg nem vagyok egy para anya,elég karakán is vagyok.
Természetesen mindenki más.
Az ellátás amikor született,szinte jött magától,ha meg volt valami kérdésem(azért előfordult) akkor megkérdeztem a védőnőt(nagyon normális),meghallgattam a véleményét és döntöttem.
A probléma sokszor úgy látom az,hogy nagyon "paráznak" az anyukák ahelyett,hogy a józan eszükre,ösztönükre hallgatnának,ráadásul mindenhol mást írnak-net,könyvek-és nem tudnak szűrni a sok információból.
32 évesen jött a baba.Ellátásában nem voltam vagyok bizonytalan.Tanultam csecsemő gondozástant és dolgoztam rövid ideig bölcsiben.:)
A nevelést viszont megkérdőjelezném,szerintem tulságosan kényeztetem.Nem tudok mit tenni,imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!