Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti férjetek is ezen a...

A ti férjetek is ezen a véleményen van?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy jó helyre írtam a kérdésemet..

A férjem nem nagyon van oda a gyerekekért, és ma volt szerencsém,hogy ezt őszintén el is mondta. egyébként ebben a hónaptól kezdünk próbálkozni a babaprojektel.

Erről a kijelentéséről sokat és őszintén beszélgetünk és arra jutott, hogy igen is szeretne gyereket, de nem tudja, hogy miért, de kinem álhatja a gyerekeket. Ő úgy gondolja, h a sajátját biztosan nagyon szeretné és eltudná "viselni". De azért egy kis félsz benne van és bennem is van, mert nem tudom 110%- osan, h hogyan fog viszonyulni a gyerekünkhöz.

Ha elmegyünk a boltokba és meglátunk pár gyerek cuccot akkor mindig mondja, hogy ez meg az lesz a gyerekünknek meg ide meg oda fogjuk vinni még ha beledöglik is.:)

A férjem apja se tud mit kezdeni a gyerekekkel.

Végülis az lenne a kérdésem, hogy ha a ti férjetek is ilyen véleményen volt, és lett közös babóca akkor mennyire változott meg a véleménye,viselkedése? Vagy egyáltalán utána,hogy viszonyult a gyerekhez? Nektek ilyen esetben mi a tapasztalotok?

#gyerekvállalás #Férjemmel
2016. júl. 4. 13:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%
Apa az idegen gyerekeket főleg ha étteremben vagyunk és kiabálnak rosszalkodnak azt nem szereti de engem már mióta emlékszem mindig mondja hogy én vagyok a legjobb dolog az életében meg hogy én mindig az ő kicsi lánya maradok de a de az unokahúgait és a keresztlányát is imádja.
2016. júl. 4. 21:07
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

:-D Nem pont ugyan az, de hátha bele látsz a jövőtökbe:

Az enyém anno maga mondta, hogy szeretne. Lett, de nem tudott vele mit kezdeni, szó szerint "mit csináljak én Vele, hát nem lehet még semmit sem csinálni Vele, hát össze törik!"

Ahogy nőtt sem volt máshogy. Aztán kijelentette, hogy ő nem apának való. Anno azt mondta, hogy neki soha nem lesz gyereke, csak a baj van Velük! ... de mégis megtett/ megtesz mindent, hogy jó legyen, hamarabb rábólint dolgokra, mint én.... Nagyszerű apa!

2016. júl. 5. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!