Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti min spóroltok a...

Anyukák! Ti min spóroltok a hétköznapokban? Mire gyűjtötök?

Figyelt kérdés
Beválik, amit csináltok? Érzitek a költségvetésen?
2016. júl. 4. 07:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

De jó az aprópénz gyűjtős trükk! :) És az 5. válasza is nekem szimpi.

Én sajnos abszolút nem vagyok ilyen rendszeres és átgondolt.

Babaruhára már figyelek, ésszerűen átgondolom, hogy tényleg szükség van-e rá.

Magam főzök, de ez addig is így volt, míg dolgoztam, mert nem volt lehetőségem menüzni.

Babámnak is én főzök általában, azért mindig tartok itthon üveges babaételt, ha néha úgy adódna, legyen mihez nyúlnom, de nem nagyon használjuk.

Üdítőt szinte egyáltalán nem veszek, csak ha vendégeket várunk. Édességet kb. heti egyszer, de fagyizni naponta szoktunk. Élelmiszer tekintetében tényleg azt és annyit veszek, amennyit megeszünk, és egészséges dolgokat.

Mosáson spórolok, de nem pont ezzel a szándékkal. Mosódió (mosószóda, fehérítő só) + ecet, illóolaj kombóval mosok, mert nagyon érzékeny a bőröm. Kisfiamnak is kezdettől ezzel mostam. Ez viszont sokkal-sokkal olcsóbb, a mosódió nagyon lassan fogy, meg a többi hozzávaló is.

De ezek mind olyan dolgok, amit a baba előtt is így csináltam. Nincs elkülönítve, hogy "ezt a pénzt spóroltam a tevékenységemmel", nem konkrétan spórolok valamire.

De közös programok, élmények számomra mindig előtérben vannak, akár kirándulás, nyaralás, tehát fogjuk rá, hogy erre gyűjtöm a pénzt. Illetve szeretek sportolni, ezzel kapcsolatban is szívesen költekezek néha.

2016. júl. 4. 10:37
 12/12 anonim ***** válasza:
88%

Házfelújításra spóroltunk,azt el is vertük,sajna kicsivel többet is mint amivel számoltunk.

Amire gyűjtök most: új szemüveg kell,és szeptemberben kezdek egy tanfolyamot.

2016. júl. 4. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!