Én vagyok ennyire lemaradva, vagy ők húztak bele nagyon?
Ismerősi körben nagyon sok 25-26-27 évesnek már van babája, sőt sokaknál már kettő is, vagy éppen útban van.
Én 27 éves vagyok.
Meg azt néztem, hogy épphogy megszületik az első, rá max. 2 évre jön a második baba.
En 25 voltam, amikor az elso gyermekunk szuletett es nagyon pici korkulonbseget terveztunk, igy is sikerult, 26 evesen szultem a masodikat. Sehol a barati korunkben nem volt baba meg ekkor sem ferfiaknal, sem noknel, nagyreszt 22-30 ev korul voltak a barataink.
Az en testvereimnel jottek ekkor a gyerekek, de ok joval idosebbek, mint en (10 evvel).
Szoval en epp azt vettem eszre, hogy en "fiatalon" szultem a 25 evemmel a tarsasagban.
Most 33 vagyok es 2-3 eve kezdtek el a baratainal a babak szuletni, egyenlore mindenhol egy gyerek van es a noket nezve 27-34 ev kozott vannak.
Nyilvan ebbol nem lehet orszagos atlagot levonni, de itt nalunk pont, hogy nem szulnek "fiatalon".
27 voltam eppen mikor az elso született es epp 30 lettem mikor a masodik, 3,5 eves a nagy 2,5 honapos a kicsi, 3 ev kor különbséget szerettünk volna, nalunk a GYED nem számított 9 honapos korában visszamentem.
Baráti társaság es bolcsit elnézve 35 korul szülik az elsőt altalaba, 14-en vannak a csanaba,most van egy velem kb egyidős anyuka 15 hos kicsivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!