Én vagyok ennyire lemaradva, vagy ők húztak bele nagyon?
Ismerősi körben nagyon sok 25-26-27 évesnek már van babája, sőt sokaknál már kettő is, vagy éppen útban van.
Én 27 éves vagyok.
Meg azt néztem, hogy épphogy megszületik az első, rá max. 2 évre jön a második baba.
29 vagyok, 35 korul szulnek a barati korunkbol a nok. Altalaban egyet csak. A baratnoim szinglik vagy parkapcsolatban elnek. Az en ferjem 37. Szerintem azert szulnek kis korkulonbseggel a nok, mert a GyEd miatt ugy kedvezobben jon ki.
Ez fugg tarsadalmi statusztol, munkaeropiactol, kedvtol, parkapcsolati statusztol es egeszsegugyi helyzettol is.
29 éves vagyok, a nagy 3 lesz a kicsi 5 hónapos. A legfiatalabb ismerősöm akinek gyereke van 33 éves.
Mi kis korkülönbséget akartunk, azért jött ilyen gyorsan a 2., a GYED meg nàlunk alapból nem volt szempont mert az első terhesség alatt munkanélküli lettem, így csak az első utàn kaptam.
A szűkebb baràti körömben velem egyidősek vannak, közel sincs még tervben senkinél
Neked ez miért gond? :)
17 voltam, amikor megismertem a férjem. 22 évesen diplomáztam (3. évtől évesen már dolgoztam egy multinál a pénzügyön), 23 évesen vettünk egy házat (örököltünk pénzt), 24 évesen férjhez mentem (7 év együttlét után), 25 évesen szültem az elsőt, 27 vagyok és várom a másodikat, 2,5 év lesz köztük. Max gyedet kapok, a férjem is elég jól keres, van 2 autónk, meg saját házunk, valamint nem csak a megélhetésre költünk! Ehhez szerencse is kellett, de nem értem mi a gond ezzel! Van aki 30-35 évesen sem szül, mert nincs mondjuk kinek, vagy nem jön össze, mindegyik tábort szokták kövezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!